30 / 04 / 2024

hasan kaya

hasan kaya

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

Hatay MKÜ'de 4000 kişilik stadyum bitme aşamasına geldi!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nin yapımını sürdürdüğü 4000 kişilik stadyumun bitme aşamasına geldiği kaydedildi.

Bukay İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukay İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Zümrüt Sokak'ta kuruldu.

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlu Proje İnşaat Metal Elektrik Makina ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Kadıköy'de kuruldu.

Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safe İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya, Yusuf Akgül, Veysi Kaya, Şevket Ateş tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ekim'de kuruldu.

Heka Danışmanlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heka Danışmanlık İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya, Hüseyin Kaya tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde Beylikdüzü Küçük Çarşı 'da kuruldu.

Muş Cezaevi'ne modern spor salonu yapıldı!

Cumhuriyet Başsavcısı Kaya: ''Cezaevinde yapılan spor salonu, Muş'un en modern salonu olma özelliğini taşıyor''

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Hasan Can Kaya hakkında bomba iddia! Acun Ilıcalı kefil oldu, Hasan Can Kaya 40 milyona villa aldı!

Sevilen ve beğenilen Konuşanlar programıyla her cuma günü Exxen'de ekrana gelen Hasan Can Kaya’nın 40 milyon TL'ye villa aldığı idda edildi. İşte detaylar...

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Asta Cennetkoy Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Şişli'de 273 milyon 89 bin 62 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Qua Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Qua Mühendislik Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kaya tarafından kuruldu.

Grey Madencilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Madencilik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 400 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Esenyurt, Piri Reis Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Reform Müteahhitlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Müteahhitlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Levent Üste, Hasan Kaya, Taner Gençali ortaklığıyla 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bukay İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukay İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Zümrüt Sokak'ta kuruldu.

Rize- Artvin Havalimanı için 100 milyon ton kaya gerek!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize- Artvin Havalimanı'nın ihalesinin gelecek yıl yapılacağını söyledi. Karal, havalimanının deniz dolgusu için 100 milyon ton kaya gerektiğini belirtti.

Pashador Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pashador Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Garbis Polat, Hasan Kaya, İsa Ünal, Yüksel Hamzaoğlu ve Sülayman Nuri Yakut tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

hasan kaya Haberi

hasan kaya

Firma, önümüzdeki sene yapmayı planladığı yeni tesis yatırımıyla da bölgede üretimi çok az olan temperli cam üretmeyi hedefliyor. 


Berdan Cam Genel Müdürü Hasan Kaya, önceden bin 500 metrekare alanda faaliyet gösterdiklerini dile getirirken, yeni bir tesis yatırımı yaptıklarını aktardı.

Yeni devreye aldıkları tesislerinin 3 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olduğunu ifade ederken, yeni tesisleri için son teknoloji makine alımı da yaptıklarını ve bu alandaki yatırımın devam edeceğini anlattı. Kaya, tesis ve makinelerle birlikte toplamda 6 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdiklerini vurgularken, yeni tesis yatırımı ile üretim kapasitelerinin 4 kat arttığının altını çizdi.

Üretim kapasitelerini ısı camda günlük 500 metrekareden bin metrekareye çıkardıklarına dikkat çeken Kaya, düz cam grubunda ise bin metrekareYeni tesisine 6 milyon...