17 / 05 / 2024

Hasan Kıvanç Sarmaşık

Hasan Kıvanç Sarmaşık

Aken Yapı Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Mildan ve Hasan Kıvanç Sarmaşık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

İş GYO’da üst düzey atama

İş GYO Genel Müdürü Hasan K. Bolat’ın emekliye ayrılmasından sonra şirketin genel müdürlüğü görevine; Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barlas Ülkü atandı.

Fazek İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazek İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kısa tarafından kuruldu.

Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan K. Bolat hangi üniversiteden mezun?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlüğü yapan Hasan Kimya Bolat kimdir? Hasan Kimya Bolat hangi üniversiteden mezun? İşte ayrıntılar...

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi kuruldu!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Hasan Küçükgüzel tarafından kuruldu.

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!

İş GYO tarafından, Yönetim Kurulu üyeliklerine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Sezgin Yılmaz, Murat Karluk Çetinkaya, Hasan K. Bolat, Özcal Yılmaz, Kubilay Aykol, Murat Doğan, Prof. Dr. Arzu Erdem, Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik ve İlkay Arıkan seçildi.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Modernite İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modernite İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılıç tarafından kuruldu.

Hasan Kızılboğa İmar A.Ş. Yönetim Kurulu’na atandı!

İBB yönetimi, Bağcılar CHP İlçe örgütü üyesi ilkokul mezunu Hasan Kızılboğa'yı İmar A.Ş.'nin yönetim kuruluna atadı. 

Van iç havzasındaki büyük barajlar deprem riski altında uyarısı!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tosun, Van iç havzasındaki büyük barajların deprem riski altında bulunduğunu dile getirdi.

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Çorum'da arazi kavgası kanlı bitti!

Çorum’un Laçin ilçesinde Hasan Küplüce, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Osman Fındık'ı av tüfeğiyle vurdu.

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hakbaşpınar Gayrimenkul Kiralama İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kılınç, Mahir Kırış ve Muharrem Başpınar ortaklığında kuruldu...

Hasan Kıvanç Sarmaşık Haberi

Hasan Kıvanç Sarmaşık


Aken Yapı Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Mildan ve Hasan Kıvanç Sarmaşık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 18 Mart'ta kurulan Aken Yapı Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında resmi özel her nevi inşaat taahhüt işleri tesisat hafriyat işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aken Yapı Grup Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 7. Caddesi, Delta İş Merkezi, A2 Blok, Kat:5, Daire:...