09 / 05 / 2024

Hasan Kulaksız

Hasan Kulaksız

Hanedan Mimarlık Yapı Tasarım Taahhüt İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile Üsküdar'da, Hasan Kulaksız, Ramazan Coşkun ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Hasan Recai Anbarcı kimdir? 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Hasan Recai Anbarcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Recai Anbarcı'nın biyografisi..

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

O ilde 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 42 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili Bahşili ilçesi, Karaahmetli Köyü, Merkez Doğanayköyü, Merkez Kurtuluş-2 mahallesi, Balışeyh İlçesi  Koçubaba köyü, Balışeyh İlçesi Kulaksız köyü, Sulakyurt Hamzalı köyü, Keskin Köprü  köyü, Yahşihan Irmak Köyü, Kılıçlar Köyündeki 42 arsayı satıyor.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaöz İnşaat Temizlik Kimya Reklam Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  500 bin TL sermaye bedeli ile S.Hasan Özkan tarafından kuruldu.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Grup Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hızır tarafından kuruldu.

Hasan Ruhani'den kripto para talimatı: Bir an önce çözüm bulun!

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili talimat verdi...

Hasan Kulaksız Haberi

Hasan Kulaksız

Hanedan Mimarlık Yapı Tasarım Taahhüt İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Hasan Kulaksız, Ramazan Coşkun ortaklığında kuruldu.


Hanedan Mimarlık Yapı Tasarım Taahhüt İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin Amacı ve Faaliyet Alanı ;Şirket,amacını geçleştirmek  için,aşağıdaki faaliyetleri  gerçekleştirir;  1.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat  taahhüt ve montaj işleri yapmak  ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar ,yollar,barajlar ve göletler , park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler ,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum...