21 / 05 / 2024

hasan murat mercan kimdir

hasan murat mercan kimdir

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yardımcısı Hasan Murat Mercan, tüketiciyi yerli ve yenilenebilir kaynaklardan daha çok yararlanmaya çağırdı. Mercan, enerji tasarrufunun ekonomiye önemli katkı sunacağını ifade etti...

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Demirli tarafından kuruldu.

Eva Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eva Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Hasan Alişan'dan müteahhitlere Mesleki Yeterlilik Belgesi uyarısı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti. Alişan, yılbaşında sona erecek olan Mesleki Yeterlilik Belgesi (MYB) konusunda müteahhitleri uyardı.

Hasan Can'dan Murat Kurum'a ziyaret!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum'u ziyaret etti. Başkan Can Murat Kurum’a yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

Gülcihan Yelkenci'nin acı günü! Dedesi Murat Çalışkan vefat etti!

Emlakkulisi.com editörlerinden Gülcihan Yelkenci'nin dedesi Murat Çalışkan vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Hacıbostan Ulubatlı Hasan Camii'nden kılınacak öğle namazının ardından Hapipler Yayla Mezarlığı'na defnedilecek.

AKEM Gayrimenkul Danışmanlık kurucusu Hasan Murat Çelikel kimdir?

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel, 1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kurarak, gayrimenkul alım-satım -kiralama, proje geliştirme konularında danışmanlık yapmaktadır.

İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi’nin açılışında, ülkemize kurulacak 2 nükleer santralin yıllık 7,5 milyar dolar enerji ithalatının önüne geçeceğini söyledi...

MÜSİAD Zonguldak açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, MÜSİAD Zonguldak’ın açılışı T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın katılımları ile gerçekleşti.

Murat Mercan: Fransız yatırımcıların Türkiye ilgisi arttı!

Enerji Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Mercan, Yenilenebilir Enerjiler Sendikasının toplantısı için geldiği Paris'teki temasları hakkında bilgi vererek Türkiye'nin yenilenebilir enerjiye yatırım yapmak isteyen Fransız firmalarla görüştüğünü söyledi...

Hasan Murat Mercan: Enerji tasarrufu ekonomiye önemli katkı sunacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yardımcısı Hasan Murat Mercan, tüketiciyi yerli ve yenilenebilir kaynaklardan daha çok yararlanmaya çağırdı. Mercan, enerji tasarrufunun ekonomiye önemli katkı sunacağını ifade etti...

Enerji verimliliğinde 2023 hedefi 15 milyar TL!

8-11 Ocak 2014 tarihleri boyunca sürecek olan 5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı (EVF) WOW Convention Center’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan katılımıyla kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Murat Mercan: Önümüzdeki dönem dünyada enerji kaymalarının olacağı bir dönem olacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan:"Önümüzdeki dönem nüfus, gelir ve enerji talebinin OECD üyesi olmayan ülkelerde artacağı, dünyada enerji kaymalarının olacağı bir dönem olacak" dedi

hasan murat mercan kimdir Haberi

hasan murat mercan kimdir


5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı WOW Hotel’de başladı. 11 Ocak'a kadar devam edecek forum ve fuarın açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yardımcısı Hasan Murat Mercan, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Yusuf Yazar ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Mehmet Soğancı tarafından yapıldı. 


Açılışta enerji verimliliğinin önemini anlatan Hasan Murat Mercan, Türkiye’nin kaynak kullanımında daha temkinli olması gerektiğini dile getirdi. Mercan, idare olarak yerli ve yenilenebilir kaynak kullanımını artırmayı temel aldıklarını belirtti ve “Enerjinin büyük bölümünü ithal eden, yüzde 75 oranında dışa bağımlı olan Türkiye’de yerli katkı oranını artırmak çok mühim.” dedi. İlaveten kıt kaynakların tasarruflu kullanımının ekonomiye katkı sunacağını; ithalat bağımlılığını daraltacağını kaydeden Mercan, enerjinin verimli kullanımı ile ilgili projelerde de yerlilik oranının artırılması temennisinde bulundu. 


Yenilenebilir...