03 / 05 / 2024

hasan önder kim

hasan önder kim

Japon klima devi Daikin, 2011'de girdiği Türkiye'ye 2 yıl önce gelmediğine pişman oldu. 2 yılda cirosunu üçe katlayan şirket, Çek Cumhuriyeti'ne yapacağı yatırımı da Türkiye'ye kaydırdı...

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan ne iş yapıyor?

Dr. Hasan Basri Göktan kimdir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Hasan Basri Göktan'ın kim olduğu ve Dr. Hasan Basri Göktan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu nedir?

Isıtma soğutma sistemlerinin markalı konuta katkısı nedir?

Daikin, mucidi olduğu ve VRV adını verdiği merkezi sistemlerle açık ara lider. Her 3 projeden birinde Daikin tercih ediliyor. Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, ana hedeflerinin Türkiye’de hem soğutmada hem ısıtmada liderlik olduğunu söylüyor.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Önder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Önder: İklimlendirme sektörü büyümeye devam ediyor!

Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, 2015 yılını değerlendirirken, genel ekonomi ve inşaat sektörünün hız kesmesine karşın iklimlendirme sektörünün büyümeye devam ettiğini söyledi...

Doğru iklimlendirme enerji tasarrufunun en önemli konusu!

Isıtma-soğutma sektörünün öncü firması Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle yaptığı açıklamada azalan enerji kaynaklarına dikkati çekti.

Klima almayı düşünenlere tavsiyeler!

Bunaltıcı yaz sıcakları ile birlikte klima alanlar ve almayı düşünenlerin sayısı artarken, Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, klima seçimi ve kullanımında dikkat edilmesi gereken noktalara dikkat çekti.

Daikin'den tasarrufa yönelik öneriler!

Hasan Önder, ısıtma, soğutma ve havalandırmada doğru çözümlerin tercih edilmesi ve daha az enerji kullanan cihazların yaygınlaşmasının hem faturalara hem de cari açığa olumlu yansıyacağını söyledi.

Daikin yılı büyümeyle kapatacak!

Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, "Daikin Türkiye cirosunu 2 yılda 2'ye katladı, bu yılı yüzde 30 büyüyerek 670 milyon lira ciro ile kapatacağız" dedi.

Kim Kardashian evini tek başına dekore etmiş!

Beverly Hills'in sırtlarındaki villayı oldukça kelepir bir fiyata satın alan Kim Kardashian, şehirdeki sesten, sosyal aktivitelerinden ve herkesten kaçıp sığınabileceği, kafasını dinleyebileceği bir ev istemiş....

Dr. Hasan Akgün, belediye binasını kendi tasarladı!

Belediye binasını kendi tasarladı Yaklaşık 30 yıldır Büyükçekmece Belediyesi'ni yöneten Dr. Hasan Akgün, Türkiye'de ilk defa gerçekleşecek bir projeye imza attı. Yeni belediye binası en kısa zamanda hizmete açılacak...

Kerem Önder: Paladyum Beytepe'nin başarısında ekibin gücü yatıyor!

Paladyum Beytepe'nin Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder her detaya hakim olmak, yaşanılan sürecin içinde bulunmak, projenin gelişimi için en önemli husus, îlk günden itibaren bu sürece dahil olmak bir mimar olarak beni çok mutlu ediyor" dedi.

hasan önder kim Haberi

hasan önder kim

Isıtma-soğutma sektörün önde gelen firmalarından Japon Daikin, 2011'de 265 milyon dolara Airfel'i satın alarak girdiği Türkiye pazarındaki performansından son derece memnun. Hatta şirketin merkezi "Keşke daha önce gelseydik" diyerek gecikmekten duydukları pişmanlığı dile getiriyor. Hedefinin iki yıl ilerisinde performans gösteren Daikin Türkiye, 2011'de 230 milyon lira olan cirosunu 2 yılda 700 milyona çıkardı. Şirketin 2014 hedefi ise 820 milyon lira. 


FABRİKA KURACAK 

Daikin Türkiye CEO'su ve Airfel'in kurucusu olan Hasan Önder, "Daikin Türkiye'nin cirosunu 2 yılda 3'e katlaması şirket merkezine 'büyük şok' yaşattı. Şu şu anda çok pişmanlar. 'Keşke iki yıl önce gelseydik' diyorlar. Özellikle cirodaki hızlı artış Japonlar için mucize gibi" diye konuştu. Türkiye'de gösterilen yüksek performans nedeniyle şirket yönetimi Çek Cumhuriyeti'de yapmayı planladığı 30 milyon dolarlık fabrika yatırımını Türkiye'ye...