03 / 05 / 2024

hasan peker 2021 açıklamaları

hasan peker 2021 açıklamaları

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, GYO’ların  daha karlı işler yapabileceğini dile getirerek, 2021 yılının sektör için çok farklı olacağını söyledi. 

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Hasan Peker yeni şirket kurdu! 

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, yeni bir şirket kurdu. Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün kuruldu. İşte detaylar...

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker tarafından kuruldu. 

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Peker GYO 2021 yılında ne kadar hasılat elde etti? 

Peker GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 döneminde 62 milyon 279 bin 68 TL hasılat elde etti. 

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

Peker GYO 2021'de 36.8 milyon TL satış işlemli gerçekleştirdi!

Peker GYO'nun 2021 yılındaki satış işlemlerinin toplamı KDV hariç 36 milyon 797 bin 166 TL olarak gerçekleşti.

Peker GYO ilk 9 ayda 40.9 milyon TL hasılat elde etti!

Peker GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 döneminde 40 milyon 927 bin 306 TL hasılat elde etti.

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Peker GYO, bağımsız denetim şirketini seçti!

Peker GYO, şirketin 30 Haziran 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2021 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim'in seçilmesine karar verdi.

Peker GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim'de!

Peker GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 11:00'de Şişli'de gerçekleştirilecek.

Peker GYO'dan 6 ayda 30.3 milyon TL'lik hasılat!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2021 ile 30 Haziran 2021 döneminde 30 milyon 321 bin 228 TL'lik hasılat elde etti.

hasan peker 2021 açıklamaları Haberi

hasan peker 2021 açıklamaları

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, küresel olarak, yakın  tarihte tecrübe edilmeyen bir pandemi döneminden geçildiğini belirtti. Sabah’ta yer ala habere göre Peker, tüm dünyada iyileşmek için olağanüstü bir mücadele verildiğini kaydederek, “Türkiye ekonomisinde de bu mücadelenin benzer örneğini yaşıyoruz. Özellikle pandeminin oluşturduğu olumsuz havanın dağılmasında teşvikler son derece önemliydi” diye konuştu.

Bu dönemde atılan adımların çok önemli olduğunu belirten Peker, “Gayrimenkul sektörü açısından bakacak olursak; SPK’nın yurtdışı gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili son tebliği son derece önemli bir adım oldu. Artık GYO’lar, Almanya ve İngiltere’deki firmalar gibi ucuz ve uzun vadeli finansman imkânlarından faydalanabilecek. Bu gelişme, rekabet açısından son derece önemli bir gelişme. Bu tebliğ ile GYO’lar artık çok kârlı işler yapabilecek" ifadelerini kullandı.

Hasan Peker şirket olarak yurtdışı yatırımlarının...