05 / 05 / 2024

Hasan Peker payları

Hasan Peker payları

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Hasan Peker dün toplam 892 bin 500 TL değerinde pay sattı...

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Hasan Peker yeni şirket kurdu! 

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, yeni bir şirket kurdu. Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün kuruldu. İşte detaylar...

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker tarafından kuruldu. 

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Peker GYO, Peker GYO Spain SL şirketine ait 2 konutu 2.1 milyon Euro'ya satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının tamamı şirkete ait olan Peker GYO Spain SL unvanlı şirkete ait olan 2 konutun satışı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Peker Holding'in gayrimenkul yatırımları tam gaz!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, turizm alanında büyümeyi planladıklarına dikkat çekerek "Gayrimenkul alanında da önümüzdeki yıl ve yıllar için hem Türkiye'de, hem de operasyonlarımızın devam ettiği diğer ülkelerde planladığımız yeni projelerimiz mevcut" açıklamasında bulundu.

Peker GYO, Nordstern Düsseldorf GmbH şirketinden 5.8 milyon Euro'luk hisse aldı!

Peker GYO, Almanya'da kurulu ve 25 bin Euro sermayeli Nordstern Düsseldorf GmbH şirketindeki payların yüzde 89'unu satın almak için Peker GMBH ile ön sözleşme imzaladı. Payların değeri 5 milyon 899 bin 753,66 Euro olarak takdir edildi ve satın alma bedeli de 5 milyon 850 bin Euro oldu.

Peker GYO Almanya'da 1.8 milyon TL'ye gayrimenkul satın aldı!

Peker GYO Blue Stone Investment GMBH şirketinin paylarının tamamını devraldı. Blue Stone Investment GMBH, Almanya Grevenbroich'te 1.830.000 Euro'ya arsa aldı. Bu arsada konut projesi geliştirilecek.

Hasan Peker, Peker GYO'dan 7.6 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Hasan Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 7 milyon 600 bin TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Peker GYO'dan rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

Peker GYO ortaklarından Hasan Peker şirketimiz bedelli sermaye artırım sürecinde, rüçhan haklarını kullanmaya başladığını ve bu kapsamda 22 milyon 466 bin 399,30 Türk Lirası tutarındaki haklarını kullandığını bildirdi.

Hasan Peker'in Çamlıca arsası Peker GYO'nun mülkiyetine geçti!

Hasan Peker lehine kayıtlı 24 milyon 784 bin 246 TL ekspertiz değerli 2.124,98 metrekareye denk gelen intifa hakları Peker GYO'nun lehine bedelsiz olarak terkin edildi. Hasan Peker lehine intifa haklarının tamamı terkin edilmiş olup, Çamlıca arsanın tam mülkiyeti şirkete geçdi.

Hasan Peker payları Haberi

Hasan Peker payları

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay satımı hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO ortaklarından Hasan Peker dün (5 Aralık 2018 Çarşamba) 17,85 TL fiyattan 50 bin lot olmak üzere toplam 892 bin 500 TL pay sattı.

Peker GYO'nun KAP açıklaması:
Şirket ortaklarımızdan Sayın Hasan Peker 05.12.2018 tarihinde 17,85 TL fiyattan 50.000 lot olmak üzere toplam 892.500 TL pay satmıştır.

Hasan Peker ve Ayşegül Peker 33.7 milyon TL'lik pay aldı!