11 / 05 / 2024

hasan polatkan kültür merkezi açılışı odunpazarı

hasan polatkan kültür merkezi açılışı odunpazarı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan tadilat ve restorasyonla yeni bir yüze kavuşan Hasan Polatkan Kültür Merkezi 1 Mart Cumartesi günü açılıyor...

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Balıkesir'e Hasan Can Kültür Merkezi geliyor!

Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından Hasan Can Kültür Merkezi'nin temelinin bu yıl atılacağını müjdeledi.

Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi törenle hizmete girdi, SEKAPARK Kültür alanında ki açılışa Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da katıldı...

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, törenle açıldı.Törende konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Hasan Usta Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi çalışmalarını inceledi!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek, Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’ndeki çalışmaların mümkün olan en kısa sürede bitirileceğini söyledi...

Bağcılar Hasan Nail Canat Kültür Merkezi tamamlandı!

BAĞCILAR Belediyesi tarafından inşa edilen ve değişik mimarisiyle dikkat çeken Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi, ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Kayseri Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Yahyalı Belediye Başkanı Esat öztürk, ilçelerine böylesine önemli ve anlamlı bir merkezi kazandırdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye teşekkür etti.

Yahyalı Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nde çalışmalar başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahyalı’ya yaptırılacak olan ‘Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki katılım sağladı.

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Yahyalı’ya yaptırılacak olan ‘Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Yoğun yağış altında gerçekleştirilen temel atma törenine vatandaşların ilgisi büyüktü.

Hacı Hasan Efendi Kültür Merkezi'nin temeli 21 Kasım'da atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 30 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte sınırlarına dahil olan ilçelerde başlattığı yatırım hamlesi tüm hızıyla sürüyor. Yahyalı'da kültür merkezinin temeli 21 Kasım Cuma günü atılacak.

Bayraklı Kültür Merkezi hizmete giriyor!

İzmir Showband Grubu'nun özel konseriyle açılışı gerçekleştirilecek olan kültür merkezine tüm vatandaşları davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı her şeyin en iyisine layık. Yatırımlarımız, imkanlar dahilinde sürecek" dedi.

Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete girecek!

Evren Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak'ta geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete girecek. Kültür merkezinden her yaştan ilçe sakini faydalanabilecek.

Bağcılar Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete açılacak!

Geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete sunulacak. Üç katlı Merkez’de, Bilgi Evi spor salonu, hobi odaları , kütüphane, derslikler ve 200 kişilik konferans salonu bulunuyor.

hasan polatkan kültür merkezi açılışı odunpazarı Haberi

hasan polatkan kültür merkezi açılışı odunpazarı


Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan Hasan Polatkan Kültür Merkezi 1 Mart Cumartesi günü açılıyor.


Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan tadilat ve restorasyonla yeni bir yüze kavuşan kültür merkezi vatandaşların hizmetin açılıyor. Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansının “Kalıcı Eserler” projeleri kapsamında, Odunpazarı Belediyesi ile birlikte restorasyonunu gerçekleştirdiği Hasan Polatkan Kültür Merkezi, 1 Mart 2014 Cumartesi günü saat 19:30 da başlayacak olan programla hizmete açılacak. Açılışta ayrıca, Uluslararası Odunpazarı Cam Festivalinde, dünyaca ünlü cam sanatçılarının festival boyunca Eskişehir-Odunpazarı sıcak Cam Atölyesinde ürettikleri eserlerin yer aldığı bir sergi de açılacak. Özgen Akçagül ile Blue Note Orkestrası davetlilere unutulmaz bir konser verecek. Toplamda bin metrekare alan üzerine inşa edilen Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nin 540 kişilik izleyici kapasitesi ve...