23 / 05 / 2024

hasan rahvalı basın açıklaması

hasan rahvalı basın açıklaması

Ali Ağaoğlu’ nun gözaltına alındığı yönündeki haberler doğrultusunda bir basın açıklaması yayınlandı. Haberler ile ilgili yapılan basın açıklamasını ve de tutulan tutanağı haberimizin içinde görebilirsiniz...

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

EgeYapı Group basın toplantısı 3 Eylül'de!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İnanç Kabadayı ve Al Hokair Group Managing Director & CEO Sami Al Hokair’in katılımlarıyla 3 Eylül'de basın toplantısı düzenlenecek.

Hasan Rahvalı: Barış süreci, orta gelir tuzağının aşılmasına yardım edecek!

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı: İnşaat sektörünün istihdama katkısı büyük!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katıldı..

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi gerek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, '' Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için inovasyon ve Ar - Ge çalışmalarına önem vermeli '' dedi.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

Hasan Rahvalı: İFM'de rantçılara yer yok!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, 'İstanbul Finans Merkezi'nden (İFM) yer alıp kazancıma kazanç katarım diyenlere yerimiz yok' mesajı verdi. Rahvalı, İFM için 550 milyon liralık harcama yaptıklarını söyledi.

Hasan Rahvalı: Doğu Asya ve Çin odaklanacağımız pazarlar arasında!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, 3' üncü İnşaat ve Konut Konferansımda yaptığı konuşmasında inşaat sektörünü bekleyen fırsatlar ile birlikte sektörün sorunları hakkında açıklamalar yaptı.

Hasan Rahvalı: 2015 yılında 1453'ün satışlarını tamamlamayı hedefliyoruz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Maslak 1453 İstanbul projesinde, satışlara bir yenisini daha ekledi. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, "Şu anda bunu realize ediyoruz, satış işlemlerini de bitirmek üzereyiz" dedi.

Hasan Rahvalı'nın oğulları yeni yılda inşaat sektörüne giriyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı'nın oğulları Burak ve Fatih Rahvalı yeni yılda inşaat sektörüne giryorlar. Rahvalı kardeşler, inşaat işinde en iyisini yapmaya odaklandıklarını söylüyor.

Hasan Rahvalı: Konut ihtiyacı ertelenebilir ama vazgeçilemez!

Konut piyasası yılın ilk 10 ayında geçen yıla göre yüzde 1.25 daraldı. Yabancılara satılan konutlar ise yüzde 66 arttır. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, önümüzdeki dönemde sektörün daha da canlanacağını savundu...

Hasan Rahvalı: Bürokrasi ve vergiler yatırımları zorlaştırıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, şirket olarak, her ne kadar İstanbul Finans Merkezi'nin temeline ilk harcı koymaktan mutluluk duysalar da özellikle bürokrasi ve yatırımı zorlaştıran vergilerden dolayı oldukça dertli olduklarını söyledi...

hasan rahvalı basın açıklaması Haberi

hasan rahvalı basın açıklaması

Ali Ağaoğlu’nun gözaltına alındığı yönündeki  haberler doğrultusunda yapılan basın açıklaması aşağıdaki gibidir;



Yürütülen geniş kapsamlı bir soruşturma üzerine adli makamlarca Sn. Ali Ağaoğlu’nun ifadesine ihtiyaç duyulmuştur.


Yine bu soruşturma kapsamında mahkeme kararı ile şirket merkezimizde bir arama yapılmıştır.


Arama sonucunda herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı bu husus bugün saat 9:00’da ilgililer tarafından ilişikte sunduğumuz tutanak ile tespit edilmiştir.


Kamuoyunun bilgisine sunarız.


Saygılarımızla,


Ağaoğlu Şirketler Grubu


Ek1: Tutanak için