27 / 04 / 2024

hasan rahvalı ifm açıklamaları

hasan rahvalı ifm açıklamaları

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, İstanbul’un uluslararası finans merkezi olması için her şey hazır. İFM, Türkiye ekonomisi için son derece önem arz eden stratejik bir yatırımdır” dedi.

Hasan Rahvalı, Ağaoğlu Grubu'ndan ayrıldı!

Hasan Rahvalı, 24 Kasım Cuma günü itibarıyla Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan ayrıldı. Ağaoğlu'nda Genel Müdürlük yapan Hasan Rahvalı, şimdi portföy yönetim alanına yönelecek. İşte ayrıntılar...

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Gayrimenkul yatırım fonları kurulmalı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı; 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda gayrimenkul sektörünün sorunları ve çözüm önerileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi arttı!

Türkiye emlak piyasasına yabancı ilgisi artıyor. Yabancılar sadece ev almak yerine diğer harcamalara da yöneliyor. Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'den 1 milyon dolara ev alan bir Suudi vatandaşının ailesinin aynı gün içinde AVM'de de 2.4 milyon lira harcadığını söyledi.

Ağaoğlu İnşaat bu yıl 4 yeni projeye başlayacak!

Fanatik Gazetesi'ne özel röportaj veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi-Murahhas Aza Hasan Rahvalı, “2017 yılı içerisinde başlamayı planladığımız 4 projemiz var; Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy” dedi.

Hasan Rahvalı, Mimarlar Odası'nı eleştirdi!

Ağaoğlu’nun CEO’su mimarları terörist olarak niteledi, oda başkanı da iktidar gücünden yararlananların savcıları infaz memuru gibi göreve çağırdığını söyledi.

Sanabel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sanabel Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Hasan Rahvalı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 45 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da İstanbul, Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Rahvalı: Barış süreci, orta gelir tuzağının aşılmasına yardım edecek!

Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı açıklamalarda bulundu.

Hasan Rahvalı: İnşaat sektörünün istihdama katkısı büyük!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Forum İstanbul 2015’te “Potansiyel Büyümenin Yakalanması ve Orta Gelir Tuzağı” konulu panele konuşmacı olarak katıldı..

Ülkemiz fasonculuktan teknik müşavirlik hizmetleri ile kurtarılabilir!

İnşaat sektörünün istihdama katkısına bir kez daha vurgu yapan Hasan Rahvalı: Ülkemiz fasonculuktan ‘Teknik Müşavirlik Hizmetleri’ ile kurtarılabilir. Devletin Teknik Müşavirliklerine destek vermesi gerekir." dedi.

Yabancıya konut satışından bu yıl 6 milyar dolar bekleniyor!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, İstanbul Kültür Üniversitesi’nin Yapı Kulübü tarafından düzenlenen Yapı Günleri adlı konferansta sektöre ilişkin bilgi verdi..

Konut satışları 2014 yılında beklentinin üzerindeydi!

Hasan Rahvalı şöyle konuştu: ”Yabancı sadece konut almıyor. Bizden 5 daire alan bir Suud vatandaşı daha sonra 200 milyon dolara kule satın aldı. Türkiye yabancıya satıştan bu yıl 6 milyar dolar bekliyor” dedi.

Hasan Rahvalı: Yerli markaların geliştirilmesi gerek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, '' Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için inovasyon ve Ar - Ge çalışmalarına önem vermeli '' dedi.

hasan rahvalı ifm açıklamaları Haberi

hasan rahvalı ifm açıklamaları

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, İstanbul’un uluslararası finans merkezi olması için her şey hazır. İFM, Türkiye ekonomisi için son derece önem arz eden stratejik bir yatırımdır” dedi.


İstanbul’u devler ligine taşıyacak olan İstanbul Finans Merkezi (İFM), aynı zamanda Türkiye’nin gelecek yüzyıllarına yapılan en büyük yatırım olarak görülüyor. 5 milyar dolarlık bu dev proje 2023 hedeflerine ulaşmak için basamak da olacak...


İstanbul Finans Merkezi’nde emeği geçenlerin başında ise Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Haşan Rahvalı geliyor. Rahvalı, “Bu projeyle hedefimiz, GSYH’de 17. sırada yer alan ülkemizi, cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te 10. sıraya yükselmesini sağlayacak en önemli atılmalardan biri olacak’ diyor. Rahvalı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini sadece bir gayrimenkul projesi olarak da görmüyor.


FİNANSAL KAYNAKLARA ULAŞABİLMELİYİZ


“İFM, Türkiye ekonomisi için son derece önem...