03 / 05 / 2024

Hasan Şafak Gül

Hasan Şafak Gül

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Büyükçekmece Göl Havzası'ndan arsa alan pişman olur!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, göl havzasında imar izni olmayan arsaları imar izni varmış gibi gösterip satanlara karşı vatandaşları uyardı.

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Basri Güzeloğlu Gölcük'teki projeleri anlattı!

Gölcük İlçe Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerini anlattı. Toplam 42 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projeler bunlar;

Kuzuluk Göl Park’ta çalışmalar sürüyor!

Sakarya Akyazı Belediyesi, Kuzuluk Mahallesi’nde bulunan ’Göl Park’ için çalışmaları hızlandırdı. Belediye Başkanı Hasan Akcan, "Göl projemiz bittiğinde hizmet sektörüne önemli katkı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Sarıgöl Kent Konutları’nda sona yaklaşıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise içerisinde yeraltı otoparkı, yarı olimpik açık yüzme havuzu ve sosyal tesisleri Sarıgöl Kent Konutları’ndaki son durumu görmek amacıyla incelemelerde bulundu...

Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever ortaklığından Şadan Kalkavan için taziye ilanı!

Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat ortaklarından, Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Şadan Kalkavan, 11 Mart 2015 tarihinde vefat etti. Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat ortaklığı Kalkavan için taziye ilanı yayınlattı..

Tuzla Gölü termal kaplıca merkezi mi oluyor?

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, " Tuzla Gölü'nün çamurunu, yapılacak tahlillerin olumlu çıkması durumunda pazarlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa ve termal kaplıca merkezi olacak " dedi.

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Hasan Şafak Gül Haberi

Hasan Şafak Gül

Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Hasan Şafak Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar. 


Donanım Yapı Denetim Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi adres: Küçükçekmece , Halkalı Merkez Mahallesi, İkitelli Caddesi,...