04 / 05 / 2024

Hasan Sarı

Hasan Sarı

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Zeki Sarı, Hasan Sarı, Erdoğan Sarı ortaklığında kuruldu.

Panoramik Dünya Kültür Sağlık Eğitim Hizmetleri Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panoramik Dünya Kültür Sağlık Eğitim Hizmetleri Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Sarı, Yasin Tükek, Mehmet Özdek, Türker Taşdöğen, Özkan Özkan, Metin Gürsan, Ahmet Rasim Tükek tarafından kuruldu.

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aylanç, Hasan Sarı, Ahmet Aykut Çalkut, Ahmet Turan Yener, Atilla Çalkut ve İbrahim Ağırdil ortaklığında kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 2 yeni okul inşa edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde hayata geçirecekleri iki yeni okulun inşasına yakın zamanda başlayacaklarını söyledi.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Hktec Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Hktec Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sarı tarafından kuruldu.

Hassan Proje ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hassan Proje ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hasan Sarı ve Ayşegül Sarı ortaklığında kuruldu.

Tuncer Sarıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuncer Sarıca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Hasan Tüylü tarafından kuruldu.

Besma İnşaat Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besma İnşaat Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün Hasan Sarıoul, Mohammad Tahseen Aldurrah, Mohamad Bakkar ve Abdışşah Cheehımy ortaklığında kuruldu.

Hasan Tahsin Usta, Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı'ya Gaziosmanpaşa'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi

Tahsin Usta'dan Fatma Güldemet Sarı’ya ziyaret!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti, Başkan Usta, Bakan Sarı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Sarıgöl Kent Konutları’nda sona yaklaşıldı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise içerisinde yeraltı otoparkı, yarı olimpik açık yüzme havuzu ve sosyal tesisleri Sarıgöl Kent Konutları’ndaki son durumu görmek amacıyla incelemelerde bulundu...

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, Zeki Sarı, Hasan Sarı, Erdoğan Sarı ortaklığında kuruldu.

ENV-EX, İran ile ortak kurulacak OSB'de yer almak istiyor!

İran pazarına giren ENV-EX Pazarlama Toz Kontrol Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sarıgül, Türkiye ve İran arasında ortaklaşa kurulması planlanan OSB'de yer almak istediklerini söyledi.

Hasan Tahsin Usta'dan Sarıgöl kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Halk Meclisi’ne katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Hasan Tahsin Usta "Biz kentsel Dönüşümün adaletli bir şekilde yapılması için çalışıyoruz" dedi

Hasan Sarı Haberi

Hasan Sarı

Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te Zeki Sarı, Hasan Sarı, Erdoğan Sarı ortaklığında kuruldu.


Online Uçak Bileti İnternet Bilgi Hizmetleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1 - Turizm Seyahat acentesi açmak ve internet üzerinden yapılacak her türlü ticari faaliyetin yürütülmesini , Elektronik iş elektronik ticaret gibi  bu ticari faaliyetlerin yürütüleceği ortamı sağlamak amacıyla internet sitesi ve portal gibi her türlü teknolojik altyapının tesis edilmesi kurulması a) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları  gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar,...