15 / 05 / 2024

Hasan Savranoğlu keşan meydan projesi

Hasan Savranoğlu keşan meydan projesi

TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada: Keşan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen meydan projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Keşan'da tarım arazilerinin işletilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı bir köydeki tarım arazilerinin işletilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'daki bazı projelerin ihale edilmesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesinde bazı köyleri kapsayan projelerin ihale edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Tahiroğulları Keşan Un Sanayi'nin binası yıkılıyor!

1971-2013 yılları arasında un imalatı yapılması için bölgeye hizmet veren Tahiroğulları Keşan Un Sanayi binasının yıkımına başlandı.

Edirne Keşan Beyendik TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesinde yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisinin ve babası Osman İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladı. İşte Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı...

TOKİ Edirne Keşan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Hasan Savranoğlu keşan meydan projesi Haberi

Hasan Savranoğlu keşan meydan projesi



TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada: Keşan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen meydan projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 


Keşan'ın nüfusunun her geçen gün arttığını hatırlatarak, sözlerine başlayan Savranoğlu, "Nüfusu artan ve şehir havasına giren yerleşimlerin meydanlara ihtiyacı vardır. Belediye Başkanımızın da, bu düşünceyle hareket etmiştir. Bu konuda, Keşanlı mimarlardan da görüşler alındı. Hazırlanan projelerde, halkın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde bir meydan projesi yapılması düşünülmüştür.  Amaç: Keşan'da ihtiyaç olan bir meydanın yaratılmasıdır. Adalet Sarayı, yeni bir belediye binası ve konutlar nasıl ihtiyaçsa. meydanda şehrin bir ihtiyacıdır. Yola çıkış bizce doğrudur." dedi.  Hasan Savranoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hazırlanan 3 projeden biri beğenilerek, uygulamaya geçilecektir. Hazırlanan her projesinin kendi içerisinde eksiği ya...