05 / 05 / 2024

Hasan Şencan gaziantep arazi açıklaması

Hasan Şencan gaziantep arazi açıklaması

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Gaziantep Şahinbey’de okul alanı, ticaret ve konut alanı mı yapılacak?

Gaziantep Şahinbey'de, vakfa ait kolej arazisi, ticaret ve konut alanı yapıldı. Mahkeme kararı iptal etti fakat belediye Danıştay’a gitti. Şencan, "Arazi şu an çok değerli" diye konuştu. 

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesiyle ilgili 12 soru!

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hasan Sıdalı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'ni hizmete açtı.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Gaziantep Büyükada lansmana özel fiyatlarla satışta!

30 Yıldır Sektörde Standartları Daima Yukarı Taşımak için Çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında Gerçekleştirdiği Markalı Projelerle Birlikte Gaziantep’te Yine Bir İlki Gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Büyükada projesi Gaziantep'te yükseliyor!

30 yıldır sektörde standartları daima yukarı taşımak için çalışan Hasan Sever İnşaat Türkiye’de ve Yurtdışında gerçekleştirdiği markalı projelerle birlikte Gaziantep’te yine bir ilki gerçekleştirmek amacıyla Büyükada projesini hayata geçiriyor.

Hasan Sever İnşaat'tan Gaziantep'e yeni proje!

Hayata geçirdiği kaliteli projelerle gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlerden biri olmayı başarmış Hasan Sever İnşaat, Gaziantep’te yepyeni bir projenin hazırlığına başladı.

Hasan Sever İnşaat'ın enerji yatırımları arttı!

İstanbul, Gaziantep ve yurtdışında birçok büyük inşaat projesine imza atan Hasan Sever İnşaat A.Ş. enerji yatırımlarını arttırma kararı aldı.

Gaziantep Kalesi konutlaştırılmasın!

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Hasan Özgür Girişken, "Gaziantep Kalesi çevresinde yapılaşma izni 12,50 metre yüksekliğiyle sınırlıyken şimdi 20 metreye çıkarıldı. Bu kadar önemli bölgeyi, konutlaşma tehlikesi altına sokma şansımız yok" dedi.

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.

Gaziantep Sam köy merkezi imara girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında CHP meclis üyesi Hasan Türk gündem dışı söz alarak, Sam’a yapılan imarı gündeme getirdi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak "Bağ evleri imara girmedi" dedi.

Hasan Alan kimdir?

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan kimdir? Hasan Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Alan, ne zamandan beri Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Hasan Şencan gaziantep arazi açıklaması Haberi

Hasan Şencan gaziantep arazi açıklaması

Gaziantep Şahinbey'de  Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu’nun başkan olduğu Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı’na ait Erdem Koleji’nin yer aldığı arazi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ticaret ve konut alanı yapıldı.

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre; Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Hasan Şencan karara karşı açtığı davayı kazandı. Belediye davayı Danıştay’a taşıdı. Şencan, “Bu arazi şu an çok değerli, buraya ticaret ve konut yapacak. Arazi devasa değerlenmiş olacak” şeklinde konuştu. 

Gaziantep Şahinbey’de Yeşilvadi Bulvarı’nda bulunan özel Erdem Koleji’nin bulunduğu arazi büyükşehir belediyesi tarafından 2016'da konut ve ticaret alanı yapıldı. CHP’li meclis üyesi Hasan Şencan bölgede yoğun nüfus ve trafik oluşacağı gibi sebeplerle kararın iptali talebiyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne karşı dava açtı ve davayı kazandı. Arazide tekrar benzer değişiklik yapıldı. Şencan...