01 / 05 / 2024

Hasan Tan

Hasan Tan

Gayrimenkul Eğitmeni Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor. Eğitimin 1 günlük süresi 8 ders saati, 2 günlük süresi ise 16 ders saati..

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Konuşanlar programıyla tanınan ünlü isim Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Hasan Tahsin Usta: Dönüşümle önümüzdeki 100 yılı planlıyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin 7 dev kentsel dönüşüm projesi, 2. Emlak Zirvesi´nde tanıtıldı. Uluslararası zirvede Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümün öncü ilçesindeki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kavaklı’da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı’nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor

Hasan Sever İnşaat'tan Gaziantep'e yeni proje!

Hayata geçirdiği kaliteli projelerle gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlerden biri olmayı başarmış Hasan Sever İnşaat, Gaziantep’te yepyeni bir projenin hazırlığına başladı.

Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor!

Gayrimenkul Eğitmeni Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor. Eğitimin 1 günlük süresi 8 ders saati, 2 günlük süresi ise 16 ders saati..

Gaziantep Ardıç Evler: Hasan Sever İnşaat'tan yeni proje!

Hasan Sever İnşaat kaliteli yaşamı inşa etmeye devam ediyor. Yüksek standart sunan ve günden güne değerlenen projelerine bir yenisini daha edkliyor. Gaziantep’in en değerli bölgelerinden Karataş’ta Ardıç Evler'i hayata geçiriyor.

Gölcük'teki kentsel dönüşüme Hasan Bat'tan destek!

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, bölgelerinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Hasan Erdem: Bursa'nın geleceği termal turizmde!

18 yıllık Başaran Ulusoy egemenliğini yıkmaya çalışan ‘TÜRSAB Hepimizin’ grubunun adayı Hasan Erdem ile hem Bursa’nın turizm potansiyelini hem de birlik seçimlerini değerlendirdik. Erdem’e göre Bursa’nın tanıtımında öne çıkaracağı özellik termal turizm.

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın'dan gayrimenkule özel yazılım!

İnşaat Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün gelişen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını tanıttı.

Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete girecek!

Evren Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak'ta geçtiğimiz yıl temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Bağcılar Belediyesi Hasan Nail Canat Kültür Merkezi yakında hizmete girecek. Kültür merkezinden her yaştan ilçe sakini faydalanabilecek.

Hasan Kaplan: Bolu'yu en çok Arap turistler tercih ediyor!

Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hasan Kaplan, kentin turizm açısından önemli potansiyele sahip olduğunu belirterek, Abant, Gölcük, Yedigöller ve Kartalkaya gibi dünyaca tanınmış turizm merkezlerinin ilgi gördüğünü söyledi

Hasan Tan Haberi

Hasan Tan

Gayrimenkul Eğitmeni Hasan Tan, Temel ve İleri Gayrimenkul Eğitimleri veriyor. 


Süre: Eğitim içeriğine göre temel eğitimler 1 gün, ileri eğitimler 2 gündür. 


1 günlük eğitim : 8 ders saati

2 günlük eğitim : 16  ders saati


1 günlük eğitimler 

1- Emlak ile ilgili temel kavramlar ve hukuki ve ekonomik boyutta emlakçılık

2- Halkla ilişkilerde kullanılan iletişim araç ve ortamları

3- Gayrimenkul hukuku

4- Emlak komisyonculuğunda vergilendirme ve biçimsel vergi yükümlülüğü


2 günlük eğitimler

1- Değerleme/Ekspertiz

2-...