06 / 05 / 2024

Hasan Vatan açıklaması

Hasan Vatan açıklaması

9 Mayıs'ta Kırıkkale'de açılış yapan Vatan Bilgisayar, 50 şehire ulaştı. Vatan Bilgisayar'ın Genel Müdürü Hasan Vatan yaptığı açıklamada: bulunduğumuz il sayısını daha da artıracağız" dedi.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Marmara depremi açıklaması: Yakın zamanda olursa Marmara'ya kıyısı olan tüm iller etkilenir

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den olası Marmara depremi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte uzman isimin o çarpıcı açıklamaları...

Mecidiyeköy Gökfiliz İş Merkezi yönetiminde yıkım açıklaması!

33 yıllık Gökfiliz İş Merkezi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. Mecidiyeköy Gökfiliz İş Merkezi kat malikleri adına Gökfiliz İş Merkezi Yöneticiliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Öztürk konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

İBB'den Kabataş Transfer Merkezi açıklaması!

İstanbul Kabataş'a yapılması planlanan Martı projesine yönelik İstanbul Kent Savunması'nın basın açıklamasının hemen öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kabataş Martı projesi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan kampanya açıklaması!

Emlak Konut, bugün bazı basın kuruluşlarında yayınlanan kampanya haberlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İşte Emlak Konut'tan kampanya açıklaması...

TÜPRAŞ'tan Moody's not açıklaması!

Türkiye Petrol Rafinerileri AŞ, Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu izlemeye almasının kendi notlarının da düşeceği anlamına gelmediği açıklamasını yaptı.

KONUTDER'den 15 Temmuz darbe girişimi açıklaması!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte KONUTDER'in açıklaması..

Şişli Belediyesi'nden Cemil Candaş açıklaması!

Şişli Belediyesi'nde imardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Cemil Candaş'ın silahlı saldırıya uğramasına belediyeden tepki geldi. Belediye "Cemil Candaş’a yapılan menfur saldırıyı lanetliyoruz." açıklamasında bulundu.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

TOKİ'den Suriyelilere ev açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın “Suriyelileri TOKİ evine yerleştiririz” açıklamasından sonra bürokratlar eldeki konut envanterine ilişkin çalışma başlatırken, TOKİ Başkanı Ergün Turan Hürriyet’e, “Henüz bize verilmiş bir görev yok." dedi.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Aziz Kocaoğlu'ndan ÇED açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, AKP İl Başkanı’nın “Körfez ÇED’i” açıklamasındaki ağır ithamlara cevap verdi. İşte Başkan Kocaoğlu'nun o açıklamaları...

Panora GYO'dan özel durum açıklaması!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aylık Asgari ve Hasılat Kira bedellerine ilişkine özel durum açıklamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Hasan Vatan açıklaması Haberi

Hasan Vatan açıklaması

Vatan Bilgisayar, Kırıkkale'deki ilk mağazasını 9 Mayıs'ta Podium AVM'de hizmete açtı. Şirket, Kırıkkale mağazasını açarak faaliyet gösterdiği il sayısını 50'e çıkarttı. Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, "Kırıkkale mağazamız ile faaliyette bulunduğumuz il sayısını 50'e ulaştırdık. Türkiye genelinde mağaza açılışlarımızı yıl sonuna kadar sürdüreceğiz ve bulunduğumuz il sayısını daha da artıracağız"...