28 / 04 / 2024

Hasan Zengin

Hasan Zengin

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi, Erol Doğan, Hasan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Hasan Zengin: Arazi mülkü değer kazandı!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, Adana Şube Başkanı Hasan Zengin ülkemizde artık ekonominin üretime dayalı değil, daha çok gayrimenkul rantı üzerinde döndüğünü işaret ederek, arazi mülkünün değer kazandığını ifade etti.

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Has Doğan İnşaat Limited Şirketi, Erol Doğan, Hasan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Hasan Zengin: Plansız Adana ile karşı karşıyayız!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Adana Şube Başkanı Hasan Zengin “Bu kadar yoğun planlama ve uygulama süreçlerinin sonunda ‘plansız Adana’ ile karşı karşıyayız. Burada hepimizin sorumluluğu var” dedi.

Adana betona teslim edildi!

Dr. Müzeyyen Şevkin, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Zengin'i ziyaret etti. Müzeyyen Şevkin, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Hasan Zengin'le Adana'yı konuştu.

Hasan Arslan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Hasan Arslan kimdir?

Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya'dan ayrıldı!

ÇBS Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre ÇBS Boya Genel Müdürü Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya' dan ayrıldı.

Hasan Peker'in Ataköy arsası resmen Timur Gayrimenkul'ün!

Hasan Peker'e ait Peker Gayrimenkul'ün Ataköy'deki 20 bin metrekare arsada proje yapmak için Timur Gayrimenkul ile el sıkışıldı. Peker Gayrimenkul her ay yapılan inşaata göre ödeme yapacak...

Hasan Akgün: Kumburgaz Miami gibi olacak!

Kumburgaz’daki kentsel dönüşümü, Ortadoğu’nun en büyük film platoları ve Disneyland projelerini, bayramda kaç kilometrekare yol kat ettiğini Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Kumburgaz Miami gibi olacak dedi...

Hasan Topal'dan aday adaylarına dönüşüm tavsiyesi!

Seçim telaşındaki aday adaylarının projelerinde yer alan kentsel dönüşüm de siyasilerin vaatleri arasında. Ancak bu kritik projelere Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal'dan uyarı var...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haziran'da bitiyor!

Yıldırım Demirören Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, "Nisanda temelini attığımız Beykoz Riva TFF Milli Takımlar Kampı'nda inşaat Haziranda bitecek" dedi

Hasan Aslan Türk firmalarını Cezayir'e yatırıma davet etti!

Türkiye 'nin Cezayir Ticaret Müşaviri Hasan Aslan, Cezayir hükümetinin 2014 yılında 2 milyon konut yaptıracağını belirterek, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk firmalarını yatırıma davet etti.

Hasan Tahsin Usta kimdir?

Kentsel Dönüşüm Merkezi Derneği Başkanı Hasan Tahsin Usta kimdir? Hasan Tahsin Usta bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hasan Tahsin Usta, hangi sivil toplum örgütlerinde görev alıyor?

Nezih ve Berrak Barut çifti Yedi Sekiz Hasan Paşa Yalısı'na taşınıyor!

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek..

Hasan Zengin Haberi

Hasan Zengin
Has Doğan İnşaat Limited Şirketi, Erol Doğan, Hasan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Has Doğan İnşaat Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...