28 / 07 / 2024

hasana rslan

hasana rslan

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi.

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Bursa Hasanağalılara imar müjdesi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Hasanağa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Bozbey, bölgede yaşanan imar meselesine dair müjde verdi. 

Hasana Organizasyon Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasana Organizasyon Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Khaled Hasna tarafından kuruldu. 

Altın İnşaat'tan Bursa'ya yeni proje!

'Temelinde Güven Var' sloganı ve seçkin konut projeleriyle Kayapa ve Hasanağa bölgesine değer kazandıran Altın İnşaat, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projelerinin detaylarını düzenlediği basın toplantısıyla paylaştı.

Bursa HOSAB Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) 2011 yılında işletmeye aldığı atık su arıtma tesisi kapasitesini 7 kat arttırıyor. 7 bin metreküp/gün kapasiteli HOSAB İlave Atıksu Arıtma Tesisi Temeli atıldı.

İzmir Hasanağa Bahçesi’ndeki pist çürümeye yüz tuttu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bundan üç yıl önce yaklaşık 4 milyon lira harcayarak yenilediği Hasanağa Bahçesi’ndeki tartan pistler, bisiklet yolları, musluklar bakımsızlıktan çürümeye yüz tuttu.

Bursa Gold Life Evleri görücüye çıktı!

Soyadını taşıyan firmasıyla Bursa inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Mustafa Altın, geçtiğimiz haftalarda Hasanağa bölgesinde temelini attığı ilk projesi ile görücüye çıktı.

Bursa'daki konut alımları değerlenecek bölgelere kaymalı!

''Bursa ile İstanbul bütünleşecek'' diyen Azmi Sarıbay, imkanı olanlara gayrimenkul almalarını önerdi. Turhan Orhan ise, Demirci, Kayapa, Hasanağa, Üçevler ve Çalı bölgelerini adres gösterdi.

Diyarbakır'da jeotermal kaynak arama sahası ihale edilecek!

Diyarbakır Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Diyarbakır Merkez İlçesi'nde Hasanağa Köyü mevkiindeki jeotermal kaynak arama sahası 3 yıllık arama hakkının verilerek ruhsatlandırılması işi ihale edilecek.

Nilüfer Dubai Planı reddedildi!

Nilüfer Belediyesi nin Kayapa, Görükle ve Hasanağa topraklarındaki 120 hektar alanı kapsayan ve halk arasında Dubai Planlan olarak bilinen 1/5000 Ölçekli EKO Kent Planı bir kez daha reddedildi.

hasana rslan Haberi

hasana rslan

İzmir Ticaret Odası Mühendis ve Mimarlar komisyonu üyelerinden oluşan heyet, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile makamında bir araya geldi. 


Ziyarette İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu, Şehircilik ve İmar Komisyonu Başkanı Levent Bendeş, mimar, mühendis ve şehir plancıları hazır bulundu. Heyet, Çiğli'de Başkan Arslan ile yeni bir dönem başladığını ve bu dönemde herkes için yapılacak görevler olduğunu belirttiler. Başkan Arslan, Çiğli'deki mimari yapı ve planlamaya ilişkin eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, teknik kadroya ilişkin bilgi verdi. 


Ege...