06 / 07 / 2024

Hasanağa Bahçesi açıldı mı

Hasanağa Bahçesi açıldı mı

Uzun süren yenileme çalışmalarının ardından adeta bir spor kompleksine dönüşen bahçede yürüyüş ve egzersiz yapmak için buluşan bölge sakinleri, "Beklediğimize değdi. İlçemiz eski haliyle kıyaslanmayacak kadar güzel bir tesis kazandı" diye konuştu.

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ümraniye Millet Bahçesi resmen açıldı!

Merakla beklenen Ümraniye Millet Bahçesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

Düzce Millet Bahçesi açıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen 34 bin metrekare büyüklüğündeki millet bahçesi hizmete açıldı.  

Ankara AKM Millet Bahçesi açıldı!

Ankara'da inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Millet Bahçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

Mersin Millet Bahçesi açıldı!

Mersin’de üç ayrı bölüm halinde hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi, dün hizmete açıldı. Yatırım bedeli 100 milyon TL'yi aşan millet bahçesi Türkiye'nin en büyük millet bahçelerinden biri oldu.

Hasanağa Bahçesi açıldı mı Haberi

Hasanağa Bahçesi açıldı mı


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hasanağa Bahçesi'ni yeniden düzenleyerek Bucalıların hizmetine sundu. İçinde tartan pist, basket sahaları, tenis kortu, kaykay pisti ve çocuk trafik oyun alanı oluşturulan bahçedeki asırlık ağaçların gölgesi, sağlıklı yaşam için spor yapanların yeni gözdesi oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir anlayışla yeniden düzenlenen Hasanağa Bahçesi, Bucalılardan tam not aldı. Uzun süren yenileme çalışmalarının ardından adeta bir spor kompleksine dönüşen bahçede yürüyüş ve egzersiz yapmak için buluşan bölge sakinleri, "Beklediğimize değdi. İlçemiz eski haliyle kıyaslanmayacak kadar güzel bir tesis kazandı" diye konuştu. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, toplam 96 dönümlük alanda doğal doku korunarak yenileme çalışması yapıldığı kaydedildi. Bahçedeki asırlık ağaçların arasında gezinti ve dinlenme alanlarının yeniden düzenlendiğini belirten yetkililer, bin 400 metrelik tartan pist, bin metrelik...