06 / 05 / 2024

Hasanibasri mahallesi ihale

Hasanibasri mahallesi ihale

Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projeleri kapsamında gecekondulardan temizlenen Hasanibasri mahallesindeki arsaların ihalesi yapıldı. İhale ile İki ayrı firmaya verilen 23.5 dönüm arsanın uygulama projesinin ortak yapılacağı belirtildi.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutlar ne kadar?

Emlak Konut GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları sona gelinen Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek projede fiyatlar belli oldu.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde 281 konut dönüşecek!

TOKİ, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde inşa edilecek 281 konut ve 97 adet dükkânlı kentsel dönüşüm projesi için ihale sürecini başlattı. Buna göre söz konusu mahallenin dönüşüm ihalesi 3 Mart 2021'de yapılacak. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale tarihi belli oldu!

Yapımı yılan hikayesine dönen Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için tarih belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili yıl sonuna kadar ihale düzenleyeceklerini söyledi.

Beykoz Göztepe Mahallesi’nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Beykoz Belediyesi tarafından Göztepe Mahallesi’nde yer alan kaçak yapıları yıkmak için ihale düzenlendi.

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Hasanibasri mahallesi ihale Haberi

Hasanibasri mahallesi ihale



Yakutiye Belediyesinin Kentsel Dönüşüm ve Yenileme Projeleri kapsamında gecekondulardan temizlenen Hasanibasri mahallesindeki arsaların ihalesi yapıldı. İhale ile İki ayrı firmaya verilen 23.5 dönüm arsanın uygulama projesinin ortak yapılacağı belirtildi. İlk meyveleri almaya başladığını söyleyen Ali Korkut, "Kentsel dönüşüm yaparken, şehir merkezini gecekondulardan, içindeki insanımızı ilkel yaşamdan konforlu binalara yükseltmeyi hedeflemiştik. Şükür Allah'a bunlar adım adım gerçekleşiyor. Arsalarımızın satışından gelen her kuruşu yine kamulaştırmaya, yeni alanları yıkmaya kullanacağım için mutluyum, inşallah herkes için hayırlı olur" dedi. 


Erzurum'un merkezini yıkmakla işe başlayan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, yapım yolunda ilk adımın atıldığını söyledi. Erzurum'un en nadide bölgelerinden biri olarak gösterilen Hasanibasri mahallesinde Kentsel dönüşümle üretilen 23.5 dönüm arsa bugün sahiplerini buldu. Yakutiye Belediyesi Meclis salonunda Belediye Başkanı Ali Korkut'un da bulunduğu ihale...