17 / 05 / 2024

Hasanpaşa Maliye Lojmanları

Hasanpaşa Maliye Lojmanları

16 yıldır boş duran Kadıköy Hasanpaşa’daki Maliye Lojmanları, tinerci yuvasına döndü. Metruk binalara yerleşen madde bağımlıları, çevre sakinlerinin korkulu rüyası...

Bakanlık açıkladı! Maliye, IBAN'a havale isteyenlere ceza kesecek!

Vatandaşların kredi kartı ile ödeme yapmalarını kabul etmeyerek IBAN'a transfer isteyen işletmeler Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından araştırılacak ve ceza kesileceği kaydedildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bakanlık 300 vergi müfettiş yardımcısı alacak...

Hazine ve Maliye Bakanlığınca yapılan açıklama kapsamında 300 vergi müfettiş yardımcısı alınacağını bildirdi. İşte haberin detayları...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan akaryakıtta ÖTV artışına ilişkin flaş açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, akaryakıtta ÖTV zammına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması: Bütçe mayısta fazla verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı trafından yapılan son dakika açıklamasına göre faiz dışı bütçe giderleri 365,9 milyar TL ve faiz dışı açık ise 98 milyar TL oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Haziran-Ağustos dönemi için 215 milyar liralık iç borçlanma stratejisini açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Haziran-Ağustos dönemi iç borçlanma stratejisini açıkladı. Bakanlık, bu dönemde 311,2 milyar TL'lik iç borç servisine karşılık, 215 milyar TL'lik iç borçlanma gerçekleştirecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 150 memur alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı! İstenilen belgeler belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı 150 memur alımı sözlü sınav sonuçları açıklandığını duyurdu. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı! Bütçe Nisan'da ne kadar açık verdi?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Nisan ayı için geçerli olmak üzere bütçe verilerini verilerini paylaştı. verilerine göre merkezi yönetim bütçesi Nisanda 132,5 milyar TL açık verdi.

Bakan Kurum, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm müjdelerini sıraladı! 12 bin konut inşa ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması: Hızlı gerilemenin devam etmesini bekliyoruz...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Tüketici fiyat endeksinin (TÜFE) verilerinin açıklanmasının ardından enflasyona ilişkin açıklama yaptı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon açıklaması! Yüzde 45'in altına gerilemesini bekliyoruz!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den kritik enflasyon mesajı geldi. Peki "Nisan ayı enflasyon oranları ne zaman açıklanacak? TÜİK Nisan ayı rakamları hangi gün belli olacak? İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıkladı! Faizsiz ve 1 yıl geri ödemesiz kredi paketi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, deprem bölgesindeki şehirlerde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerine sıfır faizle işletme harcamalarında kullanmak üzere 50 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması! Rahatız, bütçede kaynağını oluşturduk...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den son dakika EYT açıklaması. Bakan Nebati EYT için bütçede kaynağını oluşturduklarını ve rahat olduklarını belirterek bütçe performansımız beklenenden iyi olacak dedi.

Hasanpaşa Maliye Lojmanları Haberi

Hasanpaşa Maliye Lojmanları

NEREDE terk edilmiş bir bina varsa bir bakmışsınız madde bağımlılarının meskeni haline gelmiş, suç yuvasına dönmüş. Restorasyon bekleyen tarihi binalar ya da depremde ağır hasar gördüğü için boşaltılan binalar hep aynı akıbete uğruyor. Tinercilerin, ne idüğü belirsiz tiplerin zapt ettiği bu metruk yapılar, çevre sakinleri için büyük tehdit oluşturuyor. İşte şimdi tam da böyle bir tehlikeli durumdan bahsedeceğim. Kadıköy Hasanpaşa’nın ortasındaki bir garabetten... 17 Ağustos depreminde ağır hasar aldığı için boşaltılan ve o tarihten beri de sahipsiz bırakılan Maliye Lojmanları’ndan... Dediğim gibi, lojmanlar tam 16 yıldır boş. Ve bu başıboşluk yüzünden de bölge halkının kâbusu. Zira etrafta ne kadar tinerci, berduş varsa burada barınıyor. Yangın çıkartıp, taşkınlık yapıp ortalığı birbirine katıyorlar. Hatta 2 blok halindeki lojmanların fuhuş yuvasına döndüğü...