08 / 05 / 2024

Hasbahçe açıldı mı

Hasbahçe açıldı mı

Akdeniz Girişim Holding Başakşehir’de hizmete açtığı Hasbaççe’nin yarısını çocuklara ayırdı. Mekanda aileler yemeğini yerken çocuklar eğleniyor. Holding, güvenlik işinde ise yabancı ortağa yeşil ışık yakıyor...

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Bekçi adayları müjde! 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği e-Devlet sınav giriş yerleri erişime açıldı!

Bekçilerin heyecanla beklediği sınav giriş belgeleri erişime açıldı. İşte 2023/1 Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınav giriş belgesi e-Devlet sorgulama ekranı. Tıklayarak hemen öğrenin...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

TMO peş peşe açıkladı! Çiftçilere 1 milyar 432 milyon TL ödeme yapıldı! Buğday, arpa, mısır alımları tam gaz!

TMO peş peşe açıkladı! Çiftçilere 1 milyar 432 milyon TL ödeme yapıldı! Buğday, arpa, mısır alımları tam gaz!

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Bekçi alım şartlarında son dakika değişikliği! İlkokul mezunları bekçi olabilir mi? Peş peşe açıklandı!

Bekçi alım şartlarında son dakika değişikliği yapıldı. Peki ilkokul mezunları bekçi olabilir mi? Peş peşe açıklandı...

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücrete 2023 yılı için yüzde 54.66 oranında zam yapıldı. Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

EYT'liler hemen bakın! Nisan'da çifte maaş müjdesi! Peş peşe açıklanan rakam yüzleri güldürdü!

Meclis Genel Kurulu’nda görüşülmesi planlanan ilk düzenlemeler arasında emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili yasa düzenlemesi yer alıyor. EYT'liler hemen bakın! Nisan'da çifte maaş müjdesi! Peş peşe açıklanan rakam yüzleri güldürdü!

5 bankada ipler koptu! Ziraat, Halkbank, Garanti, ING, Akbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

5 bankada ipler koptu. Ziraat, Halkbank, Garanti, ING, Akbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

Emekli promosyonunda ipler koptu! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

Emekli promosyonunda resmen ipler koptu. Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Rakamları duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın...

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hasbahçe açıldı mı Haberi

Hasbahçe açıldı mı




Akdeniz Girişim Holding Başakşehir’de hizmete açtığı Hasbaççe’nin yarısını çocuklara ayırdı. Mekanda aileler yemeğini yerken çocuklar eğleniyor. Holding, güvenlik işinde ise yabancı ortağa yeşil ışık yakıyor.



Turizm, hizmet, yeme içme, güvenlik enerji gibi sektörlerde faaliyet gösteren Akdeniz Girişim Holding, yeme içme sektörüne 18 milyon liralık yatırım yaparak Başakşehir'de Hasbaççe’yi hizmete açtı. Mekan, yeme-içme kompeksinin yanı sıra çocuklar için de 12 bin metrekarelik oyun alanını bünyesinde barındırıyor. Grup olarak yeme-içme işine uzak olmadıklarını vurgulayan Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Şimşek, Hasbaççe yatırımını şöyle anlattı: Ben Başakşehir’de oturuyorum. Uzun süredir böyle bir ortamın eksikliğini hissediyorduk. 3-5 yıl öncesine kadar Başakşehir’de oturanlar burayı bir otel gibi kullanıp, ihtiyaçlarını Florya’dan Bakırköy’den karşılıyordu. Şimdi Başakşehir kendi kendine yeten bir bölge olma yolunda hızla ilerliyor.” 


BAŞAKŞEHİR'E...