09 / 05 / 2024

Haser Otelcilik Yapı İnşaat

Haser Otelcilik Yapı İnşaat

Haser Otelcilik Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hayri Altunbaş, Sercan Bilgin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özerler ve Remzi Kocatürk ortaklığında kuruldu.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Eraltın Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eraltın Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eraltın Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cha Yapı İnşaat Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Vergili, Ahmed Furkan Yavuz ve Halil Eren ortaklığında kuruldu.

Yapıkur Lojistik Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıkur Lojistik Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Balcı,  Şevki Balcı, Bahadır Atay, Tümay Yazıcı tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi İstanbul Sancaktepe Tryp By Wyndham Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

Morbel Otelcilik'ten Fatih'e 120 odalı otel!

Morbel Otelcilik, Fatih'te 120 oda, 240 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel projesi yapıyor...

Diriliş Spor Yapı İnşaat Hayvancılık Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diriliş Spor Yapı İnşaat Hayvancılık Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hamza Eroğlu imzasıyla kuruldu.

Haser Otelcilik Yapı İnşaat Haberi

Haser Otelcilik Yapı İnşaat

Haser Otelcilik Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hayri Altunbaş, Sercan Bilgin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım'da kuruldu. 


Haser Otelcilik Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizm ile ilgili olarak tesis kurmak projelendirmek imal ve inşa etmek taahhütlerde bulunmak almak satmak kiraya vermek kiralamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Haser Otelcilik Yapı İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Yoğurtçu Şükrü Sokak...