17 / 05 / 2024

Haşim İşcan Geçidi

Haşim İşcan Geçidi

1966 yılında Saraçhanebaşı Yeraltı Geçiti törenle hizmete açılmış. Geçit, müteahhitlere 8 milyon 400 bin lira ödenerek yaptırılmış. Törende Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, bismillahirrahmanirrahim diyerek geçidi açmış.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Bera Holding'in acı günü! Haşim Bayram vefat etti!

Bera Holding Kurucusu ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, hayatını kaybetti. 

Atakule GYO Antalya Muratpaşa parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Haşim İşcan Mahallesi, 8989 ada, 16 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Haşim İşcan İş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa'da yer alan Haşim İşcan İş Merkezi için hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı...

Şahinbey Haşim Bakbak Camisi açılış için gün sayıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’nde inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’ndeki  çalışmaları yerinde denetledi.

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

Gaziantep Haşim Bakbak Camisi açılıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’ne inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’nde yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Kınık ve İlyas Haşim Çakmak ortaklığıyla  kuruldu.

Kütahya'da alt geçidi inşaatının geç bitirilmesi gündemde!

Kütahya kent merkezinde yapılan bir alt geçidin geç bitirilmesi nedeniyle ortaya çıkan zarara ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ahmet Haşim Baltacı Arnavutköy projelerini anlattı!

Arnavutköy Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy 2023 Vizyon Tanıtım Programında vatandaşlar ile buluştu. 

Yozgat Şebek Geçidi inşaatı TBMM gündeminde!

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki Şebek Geçidi inşaatının ne zaman başlayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sedef, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Haşim İşcan Geçidi Haberi

Haşim İşcan Geçidi



SARAÇHANEBAŞI YERALTI GEÇİTİ HİZMETE AÇILDI


  Belediye'nin harcamaları dışında, sadece müteahhitlere 8 milyon 400 bin lira ödenerek yaptırılan Saraçhanebaşı Yeraltı Geçidi dün Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay tarafından ''Uğurlu olması'' dileğiyle açılmıştır.


  Saat 9.45'de yapılan törene, Cumhurbaşkanı'ndan başka şehrimizde bulunan Bakanlar, Vali, Belediye Başkanı, 1. Ordu Kumandanı ve yüksek rütbeli subaylarla davetliler katılmışlardır. 

  Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Haşim İşcan, ''çeşitli tenkit ve tarizlere uğradık. Ama bugün İstanbul trafiğinin biraz daha ferahlamasını sağlayacak bir eser meydana getirdik. Bu geçit sayesinde yılda bir buçuk milyon liralık akaryakıt tasarrufu sağlanacaktır.'' demiştir.

  Konuşmalardan sonra Cumhurbaşkanı Sunay, ''bismillahirrahmanirrahim'' diyerek geçidi açmış ve bu sırada...