07 / 05 / 2024

Hasırcılar Tekstil A.Ş

Hasırcılar Tekstil A.Ş

AKP ile Fethullah Gülen cemaati arasındaki çekişme, cami inşaatlarını da etkilemeye başladı. Cemaate yakınlığı ile bilinen bir işadamı, Haramidere'de yaptırmak istediği cami için 2 yıldır imar izni alamıyor.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı Uygulama projesi 2016'da başlayacak!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

Kastamonu Bakırcılar Çarşısı uygulama projesine 2016'da başlanacak!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kentsel tasarım projesi uygulayacakları Bakırcılar Çarşısı'ndaki proje çalışmasının bu yıl sonunda biteceğini ve uygulama projesine 2016'da başlanacağını açıkladı.

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi

Türkiye Mimarlık Yıllığı Sergisi İstanbul'da kapılarını açtı!

Mimarlık Yıllığı 2014’e seçilen projelerin yer aldığı, Kalebodur sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Mimarlık Yıllığı 2014 Sergisi 29 Nisan'da Studio-X İstanbul'da kapılarını açtı.

Kıbrıs'ın yeni konut projesi Feo Elegance tanıtıldı!

Kıbrıs inşaat şirketlerinden Akacan Group ile Hasırcılar A.Ş. adlı Türkiye şirketinin ortaklığında kurulan FEO, Girne bölgesinde, "FEO Elegance" adıyla gerçekleştireceği yerleşim merkezi projesini, geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen görkemli bir geceyl

BTSO inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Körfez ülkelerinden gelen inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, İnşaat Fuarı'nın önemli işbirliklerine ve yeni yatırımlara öncülük edeceğini söyledi.

Bursa 2015 İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Bursa İnşaat Fuarı, bugün kapılarını açıyor. 12 Nisan'a kadar sürecek fuara eş zamanlı 3. Bursa Dekorasyon Fuarı da gerçekleşecek. Fuara 40 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

Emlak Konut'un satışları hedefi aştı!

EMLAK Konut, 2015 yılının ilk çeyrek döneminde hedeflerin üzerinde satış gerçekleştirdi. Emlak Konut'tan KAP'a yapılan açıklamaya göre, Şirket tarafından geliştirilen projelerde satışlar hedefi aştı.

Atatürk Kent Park 3 Nisan'da kapılarını açıyor!

170 dönüm arazi üzerinde hayata geçen Atatürk Kent Park’ı, 3 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek görkemli törenle Manisalılara kapılarını açacak. Atatürk Kent Park’ında düzenlenecek olan etkinliklerde Manisalılar keyifli vakitler geçirecek.

Esenyurt Expo 2015 kapılarını açtı!

Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt Belediyesi, Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği( ESİDER) iş birliği ile hazırlanan etkinlik Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında 220 firmanın açtığı stantlar ile halka kapılarını açtı.

Menderes Türel: Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz!

Türkiye'den birçok belediye, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösteriyor. Türel: "Hollywood platoları gibi yapılar inşa edeceğiz. Antalya gerçek anlamda bir sinema şehri olacak" dedi.

Ali Ağaoğlu Andromeda Gold'taki dairesinin kapılarını açtı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu sahibi olduğu Ataşehir Andromeda Gold'un 51. katındaki dairesinin kapılarını açtı. Ağaoğlu bu dairesi için "yeni sarayım" diyor..

Hasırcılar Tekstil A.Ş Haberi

Hasırcılar Tekstil A.Ş

AKP ile Fethullah Gülen cemaati arasındaki çekişme, cami inşaatlarını da etkilemeye başladı. Cemaate yakınlığı ile bilinen bir işadamı, Haramidere'de yaptırmak istediği cami için 2 yıldır imar izni alamıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bu kez, caminin yapılacağı yerin ayrıntılı jeolojik etüt raporunu istedi.


Gülen cemaatine yakınlığı ile bilinen Hasırcılar Tekstil A.Ş'nin sahiplerinden Mehmet Emin Hasırcılar 2013 yılında, Beylikdüzü Haramidere'de bulunan, yaklaşık 7 bin 300 metrekarelik arazisine cami yapılmasını istedi. Bunun için İBB'ye başvuran Hasırcılar, 'Tali İş Merkezleri" alanında kalan arazinin dini tesis alanına alınmasını istedi. Söz konusu imar planı değişikliği teklifi bir kez daha, geçen hafta İBB Meclis gündemine geldi. Teklif daha öncesinde birkaç kez, bazı eksikliklerin tamamlanması gerekçesiyle ilçe belediyesine iade edilmişti. 


Ancak ilçe müftülüğünün de istediği değişikliği yeşil alanları cami...