27 / 04 / 2024

Hassa kaymakamlığı 248 konut

Hassa kaymakamlığı 248 konut

Hassa Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan evi olamayan veya oturulamaz durumda olan dar gelirli ve muhtaç ailelere konut sağlamak amaçlı 248 konutlu projesinin son aşamaya geldiği bildirildi.

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Kaymakamlık sınavına giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu

Kaymakamlık sınavı giriş yerleri açıklandı. 2023 ÖSYM Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri sorgulama ekranından sınava girilecek yerler belirlendi. İşte haberin ayrıntıları...

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

2023 Kaymakamlık sınavı ne zaman?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yılın Kaymakamlık Sınavı tarihini açıkladı. Yerlikaya, sınavla ilgili başvuru koşullarının yakında ilan edileceğini ifade ederken, adaylara çalışmalarına şimdiden başlamalarını önerdi. İşte sınavla ilgili son bilgiler haberin devamında... 

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de 3 arazi satacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

BMW’den dev zam! İ4’e 153 bin TL, İ7’ye 248 bin TL zam geldi!

BMW’den eylül ayı kapsamında İ4 ve İ7 modellerine akılalmaz zam geldi. BMW, İ4 modeline 153 bin 300 TL zam yaparken, İ7 modeline de 248 bin 800 TL zam yaptı.

BMW İ7’ye bu ay tamı tamına 248 bin 800 TL zam geldi! BMW İ7’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

BMW’den İ7 modeline ağustos ayında tamı tamına 248 bin 800 TL’lik astronomik bir zam geldi. Gelen zammın ardından BMW İ7’nin yeni fiyatını merak edenler BMW’nin resmi internet sitesini ziyaret etmeye başladı.

Hatay Hassa'da 25 adet arsa satılıyor! 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi'nde bulunan 25 adet arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi kuruldu!

Hassa Non Woven Kumaş Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Duman ve Sinan Yaman ortaklığında kuruldu.

Hassa kaymakamlığı 248 konut Haberi

Hassa kaymakamlığı 248 konut


Hassa Kaymakamlığı öncülüğünde başlatılan evi olamayan veya oturulamaz durumda olan dar gelirli ve muhtaç ailelere konut sağlamak amaçlı 248 konutlu projesinin son aşamaya geldiği bildirildi. 

Hassa Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında protokol imzalandığını ifade ederek "Arsalarımızın teminini, devrini ve tahsisini gerçekleştirdik. TOKİ yetkilileri ile görüşmemizde, Hatay'ın oransal olarak en kırsal nüfusuna sahip ilçelerinden olan aynı zamanda deprem kuşağında bulunan Hassamıza 248 yeni, depreme dayanıklı, insani standartlarda konutun ihalesinin İnşallah üç ay içerisinde, yapımının ise hemen ardından gerçekleşeceği müjdesini almış bulunuyoruz" diye konuştu. 

İlçenin Karşıyaka mahallesinde duble yola yakın toplam 19380 m2 büyüklüğünde olan arsan üzerinde Hassa'nın yeni konseptine uygun modern bir şehrin ilk adımları atılacağını sözlerine ekleyen Kaymakam Tekbıyıkoğlu "Hassa'ya hayırlı uğurlu...