19 / 05 / 2024

Hassan A. Ahmed M. Zitoune Alngar

Hassan A. Ahmed M. Zitoune Alngar

Group Green İstanbul International İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hilmi Macit, Hassan A. Ahmed M. Zitoune Alngar, Beka Yapı tarafından 3 Temmuz'da kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A And A İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  210  bin TL sermaye bedeli Ahmed Abdelfatt Mohamed, Ahmed Ezzat Kot Alı, Walıd Dakwar tarafından kuruldu.

Acco Aac İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Acco Aac İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli İle A.M.B.Ahmed Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi tarafından kuruldu.

İcad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Shaker M.A. Ahmed tarafından kuruldu.

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turksun Property Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Ahmed Arbab tarafından kuruldu.

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3as Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman A. Ashour, Adam Ashur, Ahmed Mohamed B Nasouf ve Almutasım Ageli Hassan Megrahi ortaklığında kuruldu.

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile F.Ahmed Ghaleb Al-Haıdarı, Hassan Fuad A. Al-Besbas ve Nurten Al Besbas ortaklığında kuruldu.

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matar Group Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile A.Ahmed Omar Aqel tarafından kuruldu.

Jabal Bazyan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Bazyan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Haiman Azeez A. Ahmed tarafından kuruldu.

Hassan A. Ahmed M. Zitoune Alngar Haberi

Hassan A. Ahmed M. Zitoune Alngar

Group Green İstanbul International İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hilmi Macit, Hassan A. Ahmed M. Zitoune Alngar, Beka Yapı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. 


Group Green İstanbul International İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İnşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3.