02 / 05 / 2024

Hassan Abbas Sharbatly Toplum Hizmetleri Vakfı

Hassan Abbas Sharbatly Toplum Hizmetleri Vakfı

GROHE ve Hassan Abbas Sharbatly Toplum Hizmetleri Vakfı’nın ortaklaşa projesinde Sharbatly Camii'nin abdesthanelerine “sürdürülebilir su çözümleri” kapsamında 40’tan fazla “kendiliğinden kapanan” ve su tasarrufu sağlayan batarya yerleştirildi

İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesindeki konutlar teslim edildi!

Türkiye Diyanet Vakfı ve Pakistan Baitussalam Derneği işbirliğiyle İdlib’in Sarmada Deyr Hassan bölgesinde savaş mağduru aileler için inşa ettirilen kalıcı konutlar gerçekleştirilen törenle teslim edildi

Abbas Emlak Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abbas Emlak Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Chiti tarafından kuruldu.

Parsica İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsica İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Piri tarafından kuruldu.

İran ABD'nin yasa dışı Yahudi yerleşim kararını kınadı!

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Abbas Musevi, ABD'nin yasa dışı Yahudi yerleşim kararını  şiddetle kınadı. 

Yıldem Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldem Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Demirkaya ve Murteza Yılmaz tarafından kuruldu.

Paksultan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paksultan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Mohıuddin tarafından kuruldu.

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!    

Maşi Group Emlak Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyar Mammadov, Ehsan Mashi ve Hassan Mashi ortaklığında kuruldu.

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Naaas Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Hassan J. Al-Jaber tarafından kuruldu. 

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Group Emlak Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hassan Adam Ali tarafından kuruldu.

Bir Land Global Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bir Land Global Tur Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ranjbar, Ali Shadlou, Parisa Jahandideh ve Shahrzad Sarabadani ortaklığında kuruldu.

Falak Group Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falak Group Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sohib Y.M.M Hassanın tarafından kuruldu.

Karaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Karaman İcra Dairesi Müdürlüğü, Karaman İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler, Kırbağı ve Abbas Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri toplam 6 milyon 478 bin 184 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Lina Akkam, Mohamad Hassan Alkalai ve Qutaiba Alkalai ortaklığında kuruldu.

Hassan Abbas Sharbatly Toplum Hizmetleri Vakfı Haberi

Hassan Abbas Sharbatly Toplum Hizmetleri Vakfı

Dünyanın lider sıhhi tesisat donanımı markası GROHE, GROHE WaterCare adındaki küresel su sürdürülebilirliği girişiminin en son projesini Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde gerçekleştiriyor. Sharbatly Vakfı (HAS VAKFI) ile işbirliğine giden GROHE, Sharbatly Camii'nin abdesthanelerini, kendiliğinden kapanan ve su tasarrufu sağlayan GROHE bataryalarıyla donattı.  


Cidde'nin en büyük camilerinden biri olan Sharbatly Camii'nin ibadet edenler tarafından yoğun olarak tercih edilmesi, su tüketiminin de yoğun olması anlamına geliyor. GROHE'nin yeni bataryaları, bir yandan camideki su tüketiminin önemli ölçüde azaltılmasını sağlayarak çevrenin korunmasına katkıda bulunurken, diğer yandan su tasarrufunun önemi konusundaki farkındalığın arttırılmasına yardımcı olacak.  Proje kapsamında  abdesthanelere 40'tan fazla kendiliğinden kapanan yeni batarya takıldı.


GROHE'nin Suudi Arabistan'dan sorumlu Proje Müdürü Tarık Ghazale, "GROHE'nin toplumdan aldığını topluma geri verme ve su tasarrufu konusunda farkındalığı arttırma...