09 / 05 / 2024

hastane gayrimenkul

hastane gayrimenkul

Hastanelerin piyasalara etkisi? Bulunduğu bölgeye ne tip etkileri oluyor, ne tip gayrimenkulleri tetikliyor, ne kadar fiyat artışı doğuruyor... TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Zeynep Konca, Emlak Kulisi için araştırdı.

Kocaeli Şehir Hastanesi gayrimenkul piyasasını etkileyecek!

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin inşaatında hastanenin devasa görüntüsü ortaya çıkmaya başladı. Hastane 368 dönüm üzerine toplam bin 180 yatak kapasiteli olarak inşa ediliyor. Vatandaşlar hastane tamamlandığında çevresindeki gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyeceğini merak ediyor.

İstmarina hastane bloğunun kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstmarina'da 9049 ada 1 parseldeki hastane bloğunun kısmi geçici kabulü yapıldı....

Fatih'te 14.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, İskender Paşa Mahallesi'nde yer alan kargir hastane vasıflı gayrimenkul 14 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

24 Gayrimenkul Primo'nun hedefi 100 milyon TL!

Primo gayrimenkul fonunu 24 Gayrimenkul Portföy Yönetimi'nin genel müdürlüğünü Erdem Güler yürütüyor. Primo ile alıcılar arsa, konut, alışveriş merkezi, otel, hastane, lojistik merkezi gibi farklı segmentlerdeki gayrimenkullere yatırım yapma olanağı bulabilecek.

Aziz Torun: Gayrimenkul ürünleri çeşitlendirilmeli!

GYODER Başkanı Torun, "Türkiye'de gayrimenkul geliştiriciler sattıktan sonra yapmaya alıştığı için hastane, yurt gibi yatırımlar pek ilgi görmedi. Bu alanda ürünler geliştirilmeli" dedi.

Ant Yapı uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50'de olmayı hedefliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "2023'e kadar yurtiçinde konut, ofis, okul, hastane gibi birçok yeni proje ile turizm-otel yatırımlarına devam etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50 içerisinde olmak

İstanbul yeni hastane projeleri!

İstanbul’da hastaneler hızla dönüşüyor. Eskileri yıkılarak yerine özel hastane konseptinde yenileri inşa ediliyor. Birçok yeni proje de yolda. İşte çevresindeki gayrimenkul fiyatlarını da hareketlendirecek o İstanbul hastane projeleri…

Jones Lang LaSalle, lojistik ve hastane yönetimi yapmaya başlıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren Jones Lang LaSalle, lojistik danışmanlığına da adım attı. Şirket, 2014' te lojistik bir sonraki yılda da hastane yönetimi yapmaya başlıyor...

Ataşehir'de nüfus artacak! Ofis, hastane, otel ve AVM talebi patlayacak!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı'ndan Değerleme Uzmanı Asena Güngör, www.emlakkulisi.com için hazırladığı raporda; Ataşehir bölgesinin finans merkezi olmasıyla birlikte bölgedeki ofis, hastane, otel ve AVM talebinin patlayacağını belirt

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Vakıflar'dan Balıkesir'de 55 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Balıkesir'de bulunan 55 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı.

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de 18 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de bulunan toplam 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Süzer'den 200 milyon dolarlık gayrimenkul projesi

Ana işleri inşaata yöneleceklerini kaydeden Süzer Grubu Genel Müdürü Serhan Süzer, İstanbul'da 150-200 milyon dolar yatırım değeri olan gayrimenkul projesini planlama aşamasında olduklarını söyledi.

hastane gayrimenkul Haberi

hastane gayrimenkul

Bir yerleşim biriminde ya da kent parçasında gerekli olan donatı alanlarının varlığı o alanın gelişimine şüphesiz ki etkili olacak etmenlerdendir. Sağlık tesisleri ise; kent yaşamının ve kentte yaşayanların daha huzurlu, emin ve sağlıklı geçmesini sağlayacak, kalkınmayı ve yatırımları da etkileyecektir. Nüfusu her yıl giderek artan Türkiye ve özellikle İstanbul, birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da sürekli gelişen ve birçok yeniliğe öncülük eden bir konumda seyrediyor. Ülkemizdeki sağlık kuruluşları, sağlık yatırımlarıla yeni gelişen özel sağlık tesislerinde ve “Sağlıkta Değişim Politikası”yla kamu sağlık tesisleri dünya standartlarında hizmet veren tesisler olarak gelişiyor. 


Özellikle sağlık şartlarının gelişmesi ve tedavi şartlarının iyileştirilmesiyle de sağlık sektörü gelişiyor. Aşağıda 2011 yılı Sağlık İstatiskleri verilerinde yıllara göre sağlık harcamalarının GSYİH içindeki payını görülmektedir.