03 / 05 / 2024

hasyürek madencilik

hasyürek madencilik

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Mersin Erdemli'de yapılacak olan Krom Ocağı kapasite artırımı, alan genişletme ve zenginleştirme tesisi projesi hakkında halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahli İnşaat Gıda Tekstil Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Örekşele Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıler Madencilik İnşaat Nakliye Metal Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Tendürek ve İpek Dağı geçidi ulaşıma açıldı!

Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Tendürek ve İpek Dağı geçitleri açıldı.Yetkililer, sürücüleri, çekme halatı ve kış lastiği kullanmaları konusunda uyardı.

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi açıldı!

CVK Mineral Madencilik Nakliyecilik İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Park Konutları Şubesi, İbrahim Şencan Şube Müdürlüğü'nde 112 milyon 850 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Sekücü Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi'nde kuruldu.

Bulutlar Madencilik İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutlar Madencilik İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Bulut, Abbas Dehghan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Şişli'de kuruldu.

İhlas Madencilik sermayesi ile ilgili bilgi verdi!

İhlas Madencilik A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Madencilik sermayesi yani fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bilgi yayınladı.

Nükleer santrallere tepki için Karadeniz'de kürek çekiliyor!

Nükleer santrallere tepki için Karadeniz' de kürek çekiliyor. Sinop'ta kurulması planlanan nükleer enerji santralini protesto etmek için Karadeniz'de kürek çeken Hüseyin Ürkmez, Amasra’ya kadar ulaştı.

DE ER Madencilik Haritacılık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DE ER Madencilik Haritacılık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Erkan Yılmaz, Ömer Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de kuruldu.

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERK Asfalt Makina Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Köstereli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri Dikilitaş Mevkii'nde kuruldu.

Hazz Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazz Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yahya Kemal Berber Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaycı Kum Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ali Kalaycı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Sultangazi, Cebeci Mahallesi'nde kuruldu.

Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baranoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ayhan tarafından Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi'nde kuruldu.

hasyürek madencilik Haberi

hasyürek madencilik


Hasyürek Madencilik İnşaat Taah. Nak. Trz. San. ve Tic. Ltd. Şti tarafından, Mersin Erdemli Sıraç Köyü civarında bulunan 32482 sicil nolu sahada yapılması planlanan " Krom Ocağı Kapasite Artırımı, Alan Genişletme ve Zenginleştirme Tesisi" projesinin yapılması planlanıyor. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince 29 Ocak 2013 saat 11.00'de Sıraç Köyü Erdemli / Mersin adresindeki Veli Özdemir'e ait Köy Kahvesi'nde halkın katılım toplantısı...