14 / 05 / 2024

hatay 5.173 adet araçlık yol boyu açık otopark ihalesi

hatay 5.173 adet araçlık yol boyu açık otopark ihalesi

Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından İskenderun, Payas ve Erzin İlçelerinde 5.173 adet araçlık yol boyu açık otoparklar 36 aylığına kiralanacak.

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Gayrimenkulde işler kesat! Konut satışlarının 2023’de yüzde 30 gerilemesi bekleniyor!

Gayrimenkul satışları yılın ilk dört ayında geçen yıllara kıyasla hız kesti. Son 3 yıldır yıllık 1,5 milyon adet seviyesinde gerçekleşen konut satışları nisan ayında yüzde 35,6 gerilerken, 2023 genelinde satışların yüzde 25 ile 30 arasında düşeceği tahmin ediliyor.

Bankacılık hisselerinde neler oluyor? Bir bankadan daha hamle geldi!

HalkBank’ın ardından Türkiye İş Bankası’da 8,00-8,19 lira fiyat aralığından 5 milyon adet hisse alımı gerçekleştirdi.

TOKİ'den 2 bin 363 TL taksitle konut fırsatı! Başvurular başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez projesini satışa çıkarıyor. Projede toplam 173 adet konut yer alıyor. 

Kırşehir'de 173 gayrimenkul satılıyor! Arsalar, kerpiç ev ve bahçeler de yer alıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Kırşehir ilinde yer alan 173 adet gayrimenkulü 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:00'da açık teklif usulüyle satıyor...

Doğuş GYO 1.5 milyon adet pay sattı!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,4663'e ulaştı. Bu işlemle birlikte 1.593.865 adet payın satışı gerçekleşti. 

11 ayda 2.5 milyon adet satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, son 11 ayda 2.5 milyon gayrimenkul satıldığını belirti ve “456 milyar TL'lik işlem hacmiyle yıllık bazda rekora imza atıldı. İstanbul'da 351 bin, Ankara'da 200 bin, İzmir'de 134 bin gayrimenkul satıldı" dedi.

Isparta'ya 5 bin sosyal konut hamlesi!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında bulunan ‘Şehre 5 bin adet sosyal konut’ sözünün ilk ayağı olarak görülen bin konutun kuraları çekildi ve yapım aşamasına geçildi.

2020'de konut satışında 1,5 milyon adetle tarihi rekor bekleniyor!

Sıfır konutlarda failerin yüzde 0,79'a kadar gerileyecek olması ve ekonomik göstergelerdeki iyileşmeyle gelecek yıl konutta 1,5 milyon adet satışla rekor kırılması bekleniyor...

İstanbul'da 2 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Kurucu Üyesi Haluk Sur, ''İstanbul'da halihazırda mevcut konut sayısı 4-4,5 milyon adet. Araştırmalara göre, bunun yaklaşık 2 milyon adedinin kentsel dönüşümle yenilenmesi gerekiyor" dedi.

hatay 5.173 adet araçlık yol boyu açık otopark ihalesi Haberi

hatay 5.173 adet araçlık yol boyu açık otopark ihalesi

5.173 ADET ARAÇ KAPASİTELİ YOL BOYU AÇIK OTOPARKLARIN İŞLETME HAKKININ KİRALANMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketinden:


1 - İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ:

a) Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 06/04/2015 tarihli ve 82 sayılı Kararı’na istinaden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan protokolle şirketimiz Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'ye (Şirket) işletme hakkı devredilen Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yetki alanı içinde bulunan Antakya, İskenderun, Payas ve Erzin İlçelerindeki cadde, bulvar ile muhtelif yerlerdeki 5.173 adet araçlık yol boyu açık otoparkların işletme hakkının 36 (otuzaltı) aylığına kiralanmasına ilişkin ihaledir.

b) İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesine istinaden "Kapalı Teklif, Artırma...