30 / 04 / 2024

Hatay asfaltlama çalışmaları

Hatay asfaltlama çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Ticaret Bakanı Bolat: Hatay'ın eskisinden daha güzel şehircilik ve modern konuma gelmesi için canla başla çalışıyoruz

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,  Afet Koordinasyon Merkezi'nde Hatay'daki çalışmaları ele alarak ''Hatay'ın eskisinden daha güzel bir şehircilik ve modern şehir konumuna gelmesi için canla başla bir çalışma içindeyiz" dedi.

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Hatay'da enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor!

Türkiye'yi sarsan depremin en çok hasar verdiği iller arasında yer alan  Hatay'da yarın enkaz kaldırma çalışmaları başlıyor. Enkazdan halen canlı çıkan vatandaşlar olması nedeniyle tartışılan enkaz kaldırma çalışması Hatay Valiliği'nin resmi internet sitesinde yer aldı.

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları mecliste!

Son 5 yılda Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Güzelmansur söz konusu çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hatay teleferik projesinde çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, teleferik projesindeki çalışmaları hızlandırdı.

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Hatay Teleferik Projesi'nde çalışmalar hızlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi teleferik projesindeki çalışmaları hızlandırıyor.

Hatay asfaltlama çalışmaları Haberi

Hatay asfaltlama çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB ekipleri tarafından Defne ilçesi Çekmece Mahallesi’nde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.



BAŞKAN SAVAŞ, HATAY GENELİNDE YOL SORUNLARINI ÇÖZÜYOR



HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Savaş’a, sunulan bu önemli hizmetten duyulan memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, asfaltlanan yol ile artık bozuk yoldan geçmek zorunda kalmayacakları ve araçlarda hasarlar oluşmayacağı sebepleriyle de teşekkür etti.



“ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK” HEDEFİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİLİYOR



 “Asfaltsız Yol Kalmayacak” parolasıyla yola çıktıklarını ve 1500 kilometre yol hedefiyle çalışmalara aralıksız olarak devam edileceğine vurgu yapan Başkan Savaş, bu bağlamda hemşehrilerinin ulaşımlarını rahatlatacak hamleler yapama devam edeceklerini vurguladı.



Hatay Büyükşehir...