05 / 05 / 2024

hatay belediyesi

hatay belediyesi

Hatay Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğince düzenlenen Hatay Turizm Çalıştayı tamamlandı. Çalıştayda Hatay'ın turizm alanındaki faaliyetleri konuşuldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Hatay Teleferik Projesi'nde çalışmalar hızlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi teleferik projesindeki çalışmaları hızlandırıyor.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Dörtyol Belediyesi'nden kiralık 12 işyeri!

Hatay Dörtyol Belediyesi tarafından, Sanayi Mahallesi Eski Pazar Yeri, Nakliyatçılar Sitesi, Numuneevler Mahallesi ile Yeniyurt Mahallesi'ndeki 12 işyeri kiraya veriliyor...

Hatay Dörtyol'a yeni mezbaha!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğluü büyükşehir belediyesinin Dörtyol ilçesinde hayata geçirdiği mezbahanın inşaatını denetledi.

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için çalışmalar başladı!

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için start verildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi sanayi sitesinin hayata geçirileceği alanda zemin çalışmalarına başladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Hatay Samandağ yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Hatay Altınözü'nde zemin iyileştirme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesine bağlı Dokuzdal Mahallesi’nde asfalt çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

Hatay Yayladağ'a yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Yayladağı ilçesine bağlı Karacurun Mahallesi yolunda çalışmalara başladı.

Hatay Büyükşehir Meclisi'nde 37 madde görüşüldü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda 41 maddeden 37 maddesi görüşüldü. Toplantı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

hatay belediyesi Haberi

hatay belediyesi

Türkiye'nin inanılmaz bir turizm bölgesi olduğunu belirten Hatay Valisi Ercan Topaca, "İstediğimiz yerde değiliz. 30 milyon turist yetmez, 2023 hedefi 50 milyon. 50 milyar dolar da gelir ön görülüyor" dedi.


TURİST GELMEZ

Turizmin olmazsa olmazının altyapı olduğunun altını çizen Vali Topaca: "Bunun da doğrudan doğruya muhatabı bizim şu anki mevzuatımız anlamında önemli olanlar belediyelerimiz, valilik olarak bizim de sorumluluklarımız yetkilerimiz var Kültür Bakanlığı dolayısıyla. Bu yapıların kavga etmeden turizm alanında da birlikte çalışma zorunluluğumuz var" diye konuştu.



Sabah...