19 / 05 / 2024

hatay dörtyol ağız ve diş sağlığı merkezi

hatay dörtyol ağız ve diş sağlığı merkezi

Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin (ADSM) yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Topaca, “Toplum olarak ağız ve diş sağlığı konusunda yeteri kadar bilinçli davranmamaktayız." dedi.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Dış ticaret açığı eylülde 5 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Eylül ayında bakanlığımız geçici dış ticaret istatistikleri kapsamında dış ticaret açığımız aylık yüzde 42,4 oranında, yıllık ise yüzde 48,1 oranında azalarak 5 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir" dedi.

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

İslam Memiş, Türkiye'de seçim sonrasında dolar kurunda yükselişlerin olacağını söyleyenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen zam haberi, inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları resmen fırladı. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

hatay dörtyol ağız ve diş sağlığı merkezi Haberi

hatay dörtyol ağız ve diş sağlığı merkezi

Sağlık Bakanlığı Hatay Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde Çaylı Mahallesi’ndeki eski binasında hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için Numune Evler Mahallesi Necati Keskin Caddesi’nde tahsis edilen yeni hizmet binası Hatay Valisi Ercan Topaca’nın katıldığı törenle hizmete girdi.

Açılışta konuşan Vali Ercan Topaca, ağız ve diş sağlığının önemine vurgu yaparak çocukluğunda kendisinin çektirdiği diş nedeniyle oluşan eksikliği görünce ağız ve diş sağlığının önemini anladığını ifade etti. Topaca, “Toplum olarak ağız ve diş sağlığı konusunda yeteri kadar bilinçli davranmamaktayız. Geleceğimiz olan çocuklarımızı bu konuda iyi eğitmeliyiz, sağlıklı bir birey ve toplum için hayatın her döneminde sağlıklı ağız ve dişlere ihtiyacımız vardır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali...