28 / 04 / 2024

hatay eski otogar ihalesi

hatay eski otogar ihalesi

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Anadolu Harem Otogarı için ilk kazma vuruldu!

Üsküdar Harem'deki eski otogarın yerine yapılacak otogar için ilk kazma vuruldu. 

Hatay Millet Bahçesi için çalışmalar 21 Mayıs'ta başlıyor!

Eski Hatay Stadyumu'nun yerine inşa edilecek olan Hatay Millet Bahçesi için ilk kazma 21 Mayıs'ta vurulacak. 

Haluk Altunkaya'dan Antalya Elmalı’daki rezidans projesine tepki!

Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Haluk Altunkaya, eski otogar alanına yapılmak istenen rezidans ve otopark projesiyle ilgili eleştiride bulundu. 

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Hatay’da riskli binalarda oturanlar önlem alınmasını istiyor!

Birinci derece deprem kuşağında bulunan ve üç büyük fay hattı üzerinde yer alan Hatay’da kolonların çürüdüğü eski yapılarda oturan vatandaşlar, yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

İBB: İstanbul Otogarı'nda İSPARK davası reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin, 15 Temmuz Şehitler Otogarı otoparklarının İSPARK AŞ. tarafından işletilmesi yönündeki kararına karşı eski işletmeciler tarafından açılan dava, idare mahkemesi tarafından reddedildi. 

Hatay’da tarihi dokular eski görünümüne kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın tarihi dokusunu bozmadan devam ettiği restorasyon çalışmalarıyla tarihi değerler ortaya çıkardı.

Antakya'nın eski otogarı 46 milyon liraya icradan satılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya eski otogarını satıyor. Otogarın ihalesi 46 milyon lira muhammen bedel ile gerçekleşecek.

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Hatay'daki tarihi evler restore edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin tarihi dokusuna sahip çıkarak eski Antakya evlerini restore ediyor.

Eskişehir Çifteler Otogarı'nın temeli atıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çifteler İlçesi’nde hayata geçireceği Yeni Otogar Binası ve Hizmet Birimleri Merkezi'nin temelini attı.

Antakya'nın eski stadyum alanına TOKİ projesi!

Hatay Antakya'nın yeni stadyumu tamamlanıyor. Bu durumda atıl durumda kalacak eski stadyum alanına da TOKİ konut projesi inşa edecek.

Hatay Dörtyol Belediyesi'nden kiralık 12 işyeri!

Hatay Dörtyol Belediyesi tarafından, Sanayi Mahallesi Eski Pazar Yeri, Nakliyatçılar Sitesi, Numuneevler Mahallesi ile Yeniyurt Mahallesi'ndeki 12 işyeri kiraya veriliyor...

hatay eski otogar ihalesi Haberi

hatay eski otogar ihalesi

Yaklaşık 12 yıl gibi bir süredir  Antakya Otogarı hizmet vermiyordu. Hizmet dışı olan otogar, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar ile ihale yoluyla satışa çıkarıldı. Esnaf, otogar ile beraber dükkanlarında satışa çıkarılacağını düşünerek satışa tepki gösterdi. Esnaf otogarın satılacağını tabelalardaki ilanlar aracılığı ile öğrendi.

Evrensel Gazetesi’nden Alperen Demir’in haberine göre, otogar satıldıktan sonra kendilerinin de borçlu olarak kapının önüne koyulacağını ifade eden esnaf, ihalenin iptal edilmesi talebinde bulundu. 

"40 yıldır kiracıydık şimdi mi işgalci olduk?"

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yarın gerçekleşecek. Satış her bir dükkan üzerinden ayrı ayrı yapılacak. Otogar esnaflarından Mahir Atıcı, 50 yıldır otogarda esnaf olduklarını belirterek,  “Kiracı olmamıza rağmen bize haber verilmedi. Biz sokaklara asılan ilanlardan öğrendik” ifadelerini kullandı. 40 yıldır esnaflık yapan Ali Günay ise “Biz 40 yıldır esnafız,...