27 / 04 / 2024

hatay evleri Marshall

hatay evleri Marshall

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Hatay'da 9 kişiye mezar olan binanın müteahhidi: Bu apartmanı hatırlayamadım, herhangi bir bilgim yok!

Hatay'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ilk depremde yıkılan ve 9 kişinin yaşamını yitiren Rende Esenpark Evleri'nin müteahhidi yaptığı binayı hatırlamadığını ileri sürdü. İşte ayrıntılar..

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Hatay'ın tarihi taş evleri zamana direniyor!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Antakya'da tarihi ev ve sokaklar yıllara meydan okuyor. Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör: "Bu evler turizme hizmet ederken bir de yöre halkının kültürünü de en güzel şekilde yansıtıyor" dedi.

Hatay Samandağ'da kıyı kenar mağdurlarına açıklama!

Hatay Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, kıyı kenar çizgisi mağduru vatandaşlarla bir araya geldi. Nehir, açıklamalarıyla kıyı kenar çizgisinde evleri bulunan vatandaşlara umut verdi.

Antakya Evleri restore edildi!

Hatay'da dar sokaklar içerisinde yer alan, avlusu ve mimarisiyle dikkat çeken eski Antakya evleri, restore edilerek kafe ya da butik otel olarak yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunuluyor.

TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli Evleri başvurusu ne zaman?

Toplamda 150 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sunuluyor. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli Evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ Hatay Reyhanlı Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Hatay Reyhanlı Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede kura satışları 4 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Hatay Reyhanlı kura başvuru bedeli!

Ödemeleri 240 ay vade şeklinde yapılabilen Hatay Reyhanlı TOKİ Evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. tarafından kabul edilecek. Peki TOKİ Hatay Reyhanlı kura başvuru bedeli ne kadar?

TOKİ Hatay Reyhanlı başvuru 2016!

Hatay Reyhanlı TOKİ Evleri satış fiyatları henüz açıklanmadı. Emekli kategorisinde kurayla satışa sunulan projede 2+1 konutlar bulunuyor. İşte TOKİ Hatay Reyhanlı başvuru 2016 detayları...

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Evleri başvuruları!

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirtilen projede 2+1 daireler yer alıyor.

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Hatay'ın tarihi evleri Marshall Renk Hareketi ile renkleniyor!

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Hatay Altın Vadi Evleri teslim tarihi!

Toplam 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan Hatay Altın Vadi Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. İşte Hatay Altın Vadi Evleri teslim tarihi...

hatay evleri Marshall Haberi

hatay evleri Marshall

Talip Köleoğlıı Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin rengarenk caddeler projesi kapsamında Kasım ayında İstanbul'da Akzonobel Marshall boya firmasıyla imzaları atılan proje; Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı' nın tarihi evlerinin restore edilerek boyanmasıyla hayata geçiyor.


Gri ve kasvetli tüm alanları renkli hale getirmek için dünya çapında başlatılan bir girişim olan Akzonobel Global Renk Hareketi, Türkiye' de Marshall' la 2010 yılında Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Sokağı' nda başlayarak, Yıldız Sarayı, Manisa Kula, Kadıköy Yeldeğirmeni Mahallesi ve Kastamonu' ya kadar ulaştı.


Bu yıl renk hareketi Hatay' a geliyor, mistik Antakya' nın benzersiz hikayesini renklerin gücü ile ortaya çıkarmasının heyecanı yaşanıyor.Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle...