14 / 05 / 2024

hatay gaziantep kiraları

hatay gaziantep kiraları

Gaziantep ve Hatay'a gelen Suriyeliler, gayrimenkul piyasasını da etkiledi. 500 TL'lik evlerin kirası bin 500 liraya çıktı. İlk tercihse çok odalı ve kaloriferli evler. ..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

13 il için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Rize, Mersin, Konya, Kastamonu, Karabük, Hatay, Gaziantep, Bilecik, Bartın Ankara, Afyonkarahisar, Adana sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında belediyeye ait kiracıların Nisan ve Mayıs ayları kiralarında yüzde 50 indirim yaptı. 

5 il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay, Gaziantep, Mersin, Kilis, Ankara illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te 21.2 milyon TL'ye  icradan satılık natamam bina!

Gaziantep İcra Dairesi,  Hatay ili, Antakya ilçesi, Güzel Burç Mahallesi, 3119 ada 12 parselde yer alan natamam binayı 21 milyon 265 bin 944 TL'ye icradan satıyor...

4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan; ''4 bin kilometrelik yeni demiryolu inşaatı çalışmamız devam ediyor. 5 bin kilometrelik de proje üzerinde çalışıyoruz. Amacımız Avrupa'yı Asya'ya, Balkanları Kafkasya'ya, Hatay, Gaziantep ve Kilis üzerinden Ortadoğu'ya, Afrika'ya bağlanmak" dedi.

Mehmet Polat: Gaziantep'te kredisiz ev almak imkansız!

Gürkan Emlak sahibi Mehmet Polat, Gaziantep'te artan kiraların vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, halkın sorunlarından bahsetti.

Gaziantep'te ev fiyatları arttı!

Gaziantep GAP Gazetesi'nin köşe yazarı olan Süleyman Bademoğlu bugünkü yazısında bölgedeki ev kiraları ve fiyatlarından bahsetti. İşte o haber...

Sayıştay'dan 3 havalimanı için rapor!

Sayıştay, milyonlar harcanarak yapılan Hatay Gaziantep ve Sivas havalimanlarında eksikler olduğunu ortaya çıkardı. İşte Sayıştay raporuna göre yapılar tespitler....

Mehmet Aytaç: Konut kiraları 2017'de artmaz!

Gaziantep Tüm Emlakçılar Meslek Odası (GAZİTEM) Başkanı Mehmet Aytaç, 2017 yılında konut kiralarında artış beklemediğini bildirdi

hatay gaziantep kiraları Haberi

hatay gaziantep kiraları

Suriye'de yaşanan savaş, Gaziantep ve Hatay'da emlak fiyatlarını da vurdu. İki kentte de ev kiralarının 2-3 katına yükseldiği ve kentin yerel halkının kiralık ev bulmakta güçlük çektiği belirtildi. Gaziantep'in zengin semtlerine yerleşen Suriyeli sayısının 5 bini aştığı öğrenilirken, aynı şekilde Hatay'da da Halep'teki çatışmaların artmasından sonra yerleşen zengin Suriyeli sayısında ciddi artış oldu. Suriyeli zenginlerin önce Türkiye'ye kaçak yollarla girip kiralık ya da bir tanıdıklarının üzerine yapmak üzere satılık ev bulduklarını daha sonra da bankaya para yatırarak, ev satın alma prosedürlerini kolaylaştırdıkları öğrenildi. İki kentin de seçkin muhitlerine yerleşen Suriyelilerin, kalabalık aileler halinde yaşamaları bir yandan da Suriye yönetimiyle olası ilişkileri, gerek emlakçıları gerekse komşularını tedirgin ediyor. 


LÜKS OTOMOBİL DE ALIYORLAR 

Gaziantep, Suriye'deki savaşın yansımalarının görüldüğü şehirlerin başında geliyor. Suriyeli göçmen...