14 / 05 / 2024

hatay otopark ihalesi

hatay otopark ihalesi

Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından İskenderun, Payas ve Erzin İlçelerinde 5.173 adet araçlık yol boyu açık otoparklar 36 aylığına kiralanacak.

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

Hatay'da 88.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da kat karşılığı yapım işi ihalesi düzenliyor.

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Hatay 73 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Belen 73 konut ihalesi 8 Şubat'ta!

Hatay İli Belen İlçesi Gedik Mevkii 2. Etap 73 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi Pazartesi günü saat 12:00'de yapılacak.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay Arsuz'da 7.6 milyon TL'ye kiralama işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Arsuz ilçesinde özel spor tesisi yapılmak üzere kiralama işi ihalesi yapacak. İşin bedeli  7 milyon 666 bin 823 TL olarak belirlendi. 

TOKİ Hatay Amik-Afrin Projesi İnşaatı ihalesi yarın!

Hatay Amik-Afrin (Reyhanlı Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Amik-Afrin Projesi İnşaatı ihalesi 3 Temmuz'da!

Hatay Amik-Afrin (Reyhanlı Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 3 Temmuz tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ayder Yaylası'ndaki otopark ihalesi yapıldı!

TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek, dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek Ayder Yaylası'nda ilk olarak yapılacak 1.700 araçlık otopark için ihale yapıldı...

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Hatay Milli Emlak'tan 14.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 14 milyon 646 bin 173,68 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 25 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

hatay otopark ihalesi Haberi

hatay otopark ihalesi

5.173 ADET ARAÇ KAPASİTELİ YOL BOYU AÇIK OTOPARKLARIN İŞLETME HAKKININ KİRALANMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR


Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketinden:


1 - İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ:

a) Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 06/04/2015 tarihli ve 82 sayılı Kararı’na istinaden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile yapılan protokolle şirketimiz Hatay İmar, Otopark, Turizm, Ziraat, Temizlik, Taşımacılık, Sağlık, Eğitim, Madencilik, Teknoloji, Medya Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'ye (Şirket) işletme hakkı devredilen Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin yetki alanı içinde bulunan Antakya, İskenderun, Payas ve Erzin İlçelerindeki cadde, bulvar ile muhtelif yerlerdeki 5.173 adet araçlık yol boyu açık otoparkların işletme hakkının 36 (otuzaltı) aylığına kiralanmasına ilişkin ihaledir.

b) İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesine istinaden "Kapalı Teklif, Artırma...