19 / 05 / 2024

hatay payas gayrimenkul satışı

hatay payas gayrimenkul satışı

Mülkiyeti Payas Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul 8 milyon 684 bin 350,35 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 5 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 10. Etap için imzaları attı! Proje Kuzu Toplu Konut'tan gelecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hatay Antakya 10. Etap için Kuzu Toplu Konut ile sözleşme imzaladı. İşte o sözleşmenin detayları...

2 ildeki arsa, arazi ve konut satılıyor! KDV'den muaf, yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Milli Emlak Yalova Merkez'de 2 gayrimenkul, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü de Arsuz'da konut satıyor. İşte fiyatlar ve ihale tarihleri...

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

Hatay ve Antalya'daki 67 gayrimenkul kiraya veriliyor!

Hatay ve Antalya'da yer alan toplam 67 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Antalya'daki eğlence merkezinin kira süresi 1 yıl, Hatay'daki iş yerlerinin kira süresi ise 5 yıl olarak açıklandı.

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Payas 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Payas'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Payas'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Payas konut projesi...

TOKİ Hatay projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 500'den fazla ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay Payas projesinin ihalesini 22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! O ilçeye tam 542 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Hatay Payas'ta da yeni konutlar inşa edecek.

Payas Belediyesi, Hatay'da 7 arsa satıyor! 144 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay İli Payas Belediye Başkanlığı, Hatay Payas Karşı Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Hatay Payas 542 konut ihalesi 9 Kasım'da!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Hatay Payas'ta 542 yeni konut inşa edecek.

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

hatay payas gayrimenkul satışı Haberi

hatay payas gayrimenkul satışı

Mülkiyeti Payas Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 8 milyon 684 bin 350,35 TL bedel isteniyor. 

Payas Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti belediyemize ait aşağıda özellikleri belirtilen gayrimenkul 2886 sayılı D.İ.K.’ nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif usulü ile satılacaktır

1 - Payas Belediyesi Payas Sokollu Mehmet Paşa Menzil Külliyesi İmarethane Toplantı Salonunda gayrimenkulün satışı yapılacaktır. Bu gayrimenkule müracaat etme süresi ihale saatine kadardır.
2 - İhale ile ilgili şartlar hakkında ayrıntılı bilgiyi Payas Belediyesi İhale Komisyonu Şefliği ile görüşülüp alınabilir.
3 - İhaleye gireceklerin ihale saatine kadar geçici teminat bedelini Belediyemize nakit yatırmaları veya 2886 Sayılı Kanun gereği teminat yerine
geçen belgeler ile aşağıda belirtilen belgeleri Belediyeye ibraz etmeleri gerekmektedir.
• Tebligat için, Muhtarlıktan veya...