04 / 05 / 2024

hatay samandağ toki projesi

hatay samandağ toki projesi

Başkan Nehir:"Yeni toplu konutların inşa edilmesi planlanıyor. Bu konuda çalışmalar sürüyor. Yeni bir Belediye hizmet binasının yapılması öngörülüyor. Samandağ ilçesine yakışır bir belediye hizmet binası inşa edilecek.” dedi.

Hatay Dikmece TOKİ konutları için zeytinlik arazilerine acele kamulaştırma kararı! Halk direniyor!

Depremin ardından inşa edilmesi planlanan TOKİ konutları için, Hatay‘ın Dikmece bölgesinde bulunan zeytinlikler ve tarım arazilerine ‘acele kamulaştırma’ kararı verildi fakat halk bu duruma direniyor.

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Hatay Yayladağı TOKİ'de 3+1'ler 3 bin 187 lira taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay projelerinin inşa edileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Yayladağı projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Yayladağı TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Yayladağı TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Hatay'da 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 9 milyon 156 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 7.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan gayrimenkulü 7 milyon 108 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 713 bin 786 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan 4 adet konut 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Hatay Payas projesi 19 Kasım'da satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan konutlar 19 Kasım tarihinde satışa çıkıyor.

Hatay Altınözü TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Hatay Altınözü alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü projesinde yer alan 76 adet konut yarın itibariyle satışa sunulacak.

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

Hatay Samandağ'daki yıkıma tepki!

Hatay Samandağ'da kıyı şeridinde bulunan hazine arazilerinde başlayan yıkım tepkilere neden oldu.

hatay samandağ toki projesi Haberi

hatay samandağ toki projesi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Hatay Yerel Basını ile bir araya geldi. Toplantı 17 Mart Perşembe günü saat 10:00 da Gözene Mahallesi Saray Resteurant’ta gerçekleşti. Toplantıya Hatay  ve  Samandağ Yerel Basın Mensupları ile CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Gözene Mahalle Muhtarı Yusuf Dadük, CHP ilçe yöneticisi Ziya Nehir, Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut, Temizlik İşleri Müdürü Kemal Işık, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Suat Berber, Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fikret Özçelik, Zabıta Müdürü Önder Şimşek, Basın yayın ve Halkla İlişkileri Müdürü Kenan Kahlioğulları katıldı. Basın toplantısı karşılıklı sohbet ve samimi bir ortamda gerçekleşti.


Toplantının açılış konuşmasında Başkan Nehir yerel yönetime bu güne kadar kadar Samandağ’ına yapılan ve...