28 / 04 / 2024

hatay Samandağ

hatay Samandağ

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Mağaracık mahallesinde okul ve aile sağlık merkezine giden yolda parke onarım ve menfez çalışmaları yaptı.

Samandağ çevre yolu TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Av. Refik ERYILMAZ; 2015 TBMM Bütçe görüşmeleri kapsamında yapılmakta olan görüşmeler esnasında Hükümeti temsilen genel kurulda bulunan Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKÇİ'ye sözlü soru yöneltti.

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Hatay'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi duyurdu. Hatay'a bağlı Mağaracık-Samandağ bölgesinde büyüklüğü 3.0 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

SON DAKİKA: Hatay'da deprem!

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Hatay'ın Kapısuyu-Samandağ bölgesinde 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hatay'daki 6.4'lük deprem çevre faylar için ne anlam taşıyor? Hangi bölgeler riskli? Hemen bakın!

Hatay'ın Defne ve Samandağ ilçesinde yaşanan iki deprem, birçok ilde de  hissedildi. Peki söz konusu bu deprem başka sarsıntıların habercisi mi? İşte merak edilen detaylar...

Hatay'da 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 9 milyon 156 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Hatay'da 7.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan gayrimenkulü 7 milyon 108 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 713 bin 786 TL bedelle satışa çıkardı.

Arsuz-Samandağ Karayolu Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Hatay'da deniz kıyısından iki turistik ilçeyi bağlayacak Arsuz-Samandağ kara yolu projesinin inşaatı tamamlanmak üzere. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Bu yol sadece iki ilçeyi birleştiren bir yol değil. Samandağ gibi Türkiye'nin en güzel yerlerinden birini turizme açmış olacağız inşallah" dedi…

Hatay Samandağ'daki yıkıma tepki!

Hatay Samandağ'da kıyı şeridinde bulunan hazine arazilerinde başlayan yıkım tepkilere neden oldu.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği bitmiyor!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri ortaya çıkan yapıların yıkım çalışmalarında gerginlik devam ediyor.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisi üzerinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri söylenen yapılar yıkılıyor.

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

hatay Samandağ Haberi

hatay Samandağ

Fen işleri Müdürü M. Ali Bulut : “Mağaracıkta su gideri ile ilgili gerçekleştirdiğimiz menfez çalışmasında kangrenleşmiş bir sorunu çözmüş olduk. Burada su birikiyor ve vatandaşlar mağdur oluyordu. Bu çalışmayı öğrencilerimizin okullarına rahatça ulaşabilmesi için, vatandaşların rahatça ulaşım sağlayıp sağlık hizmetlerinden faydalanması için, vatandaşların evlerine temiz bir şekilde ulaşması için gerçekleştirdik. Daha yaşanabilir bir kent idealimizi adım adım gerçekleştiriyoruz.” dedi 



Hatay...