07 / 05 / 2024

hatay stadı ne zaman bitecek

hatay stadı ne zaman bitecek

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''14 Kasım günü Hatay' daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay' daki stadımız, İstanbul' daki Beşiktaş Stadı' yla yarışacak'' dedi....

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

İnşaatı biten Hatay Stadı Hatayspor'a kiralandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen 25 bin kişilik Hatay Stadı, Atakaş Hatayspor'a kiralandı.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

Hatay Stadı 2019'da tamamlanacak!

Hatay'da, 25 bin seyirci kapasiteli inşa edilen ve otoparkına kurulacak güneş enerjisi sistemiyle kendi enerjisini üretecek olan yeni stadın 2019 yılı içerisinde futbolseverlerin hizmetine sunulması planlanıyor.

hatay stadı ne zaman bitecek Haberi

hatay stadı ne zaman bitecek

Adalet Bakanı Sadullah Ergin,  ''14 Kasım günü Hatay'daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay'daki stadımız, İstanbul'daki Beşiktaş Stadı'yla yarışacak'' dedi.


Ergin, Antakya Ottoman Palace Otel'de düzenlenen Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. Yıl Balosu'nda yaptığı konuşmada, Hatay'ın son zamanlarda yaşadığı acıları hafifletmek noktasında Beşiktaş Kulübü'nün Reyhanlı'ya bir okul yaptırma sözü vermesinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür etti.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın okul sözünün çok güzel bir hizmet ve bir sosyal sorumluluk anlamı taşıdığını belirten Ergin, şöyle konuştu:


''Türkiye'nin, Anadolu'nun her köşesinde bu tür tesisleri yapıyorsunuz. Biz de spor camiasının kullanımına sunulmak üzere çok önemli altyapı tesisleri inşa ediyoruz. Beşiktaş için çok önemli, anlamlı olan İnönü Stadı yakın tarihte yıkıldı. 9 ay içerisinde inşası bitecek ve Beşiktaş'ın hizmetine girecektir Ama biz burada Hatay olarak Beşiktaş'la...