02 / 05 / 2024

Hatay Vıp Land Rezidans fiyatları

Hatay Vıp Land Rezidans fiyatları

Öz Burak İnşaat tarafından hayata geçirilen Hatay Vıp Land Rezidans projesinde daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Hatay Vıp Land Rezidans' ta fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor.

Hatay Vıp Land Rezidans!

Hatay Vıp Land Rezidans projesinde Türk hamamı, vitamin bar, kreş, spa salonu, kamelya, otopark, sauna, squash, buhar odası, olimpik kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Hatay Vıp Land Rezidans 3 blok şeklinde yükseliyor.

A101’de dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düştü!

A101’in büyük ses getirecek indirim kampanyası yarın başlayacak. Bu kapsamda, dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

Vestel V-BOT PRO B Robot Süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Son dönemin en gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Vestel de V-BOT PRO B modeli ile bu rekabette boy gösteriyor. Peki VESTEL V-BOT PRO B Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 16 Haziran 2023 güncel fiyat listesi...

“Oyun canavarı” cep telefonu Infinix NOTE 12 VIP kaç TL?  28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Helio G96 oyun işlemcisi ile daha fazla güç sunan ve her dokunuşta tüm komutlara kusursuz yanıtlar veren Infınıx NOTE 12 VIP fiyatı kaç TL? Özelikleri neler?

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vıp Arden Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Ballı tarafından kuruldu.

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Vestel V-BOT Robot Süpürge fiyatı ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Son dönemin teknoloji harikası robot süpürgeler artık hemen hemen her evde var. Uygun fiyatlı ve performansı yüksek robot süpürge arayanlar Vestel V-BOT Robot Süpürge tam size göre. İşte Vestel V-BOT Robot Süpürge Nisan 2022 fiyatları ve tüm özellikleri...

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Vıp Suite Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Aykut ve Emel Aslan ortaklığıyla kuruldu.

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kabbara ve Nasser Khelaif ortaklığıyla kuruldu... 

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yerleşkesi yeniden yapılandırılıyor!

AK Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün Turan, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yeniden yapılandırılacağını söyledi. Turan, çalışmanın toplamda 1 milyon 300 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirileceğini söyledi.

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gateway To Africa And Vıp Services Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te FAYSAL A.    ABDINOOR tarafından kuruldu.

Hatay Vıp Land Rezidans fiyatları Haberi

Hatay Vıp Land Rezidans fiyatları

Hatay Vıp Land Rezidans projesi 7 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 87 adet daire bulunuyor. Proje Hatay İl'i Belen İlçe'sinde yükseliyor.


Hatay Vıp Land Rezidans projesinde 4 bin 500 metrekre yeşil alan için ayrıldı. Temelleri atılan projedeki 3+1 daireler 220 metrekare 4+1 daireler ise 250 metrekare alanlara sahip. 


Hatay Vıp Land Rezidans projesinde daireler deniz ve orman manzaralı cepheleri mevcut. Projedeki daireler  3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi.


Hatay Vıp Land Rezidans projesi içerisinde olimpik kapalı yüzme havuzu, squash, Türk hamamı, vitamin bar, kreş, sauna, buhar odası, spa salonu, kamelya, otopark gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


Hatay Vıp Land Rezidans' ta fiyatlar 300 bin...