28 / 07 / 2024

hatay yatırım

hatay yatırım

Dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan EXPO 2021 adresi Hatay oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Avustralya ve Çin gibi rakiplerini geride bıraktı.

Borsaya yatırım yaparken sakın bu hatayı yapmayın! Sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ aman dikkat!

Borsa son zamanların en gözde yatırım aracı ancak yatırım yaparken çok dikkatli olunması gerektiği konusunda uzmanların çok önemli uyarıları var. Özellikle de konusuna hakim olmayan, sosyal medyadaki ‘sözde borsa uzmanlarına’ karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Hatay'a 15 yılda 3.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

300. OSB yatırımı Hatay'da kurulacak!

Hatay Hassa bölgesinde yeni bir OSB yatırımı kurulacak. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, OSB sayısının 300'e ulaşacağını belirtti.

Hatay’a 6 milyon TL aydınlatma yatırımı!

Toroslar EDAŞ, Hatay'da aydınlatma yatırımı içim 2015'de 2.5 milyon yatırımı yaptığını ve devam eden çalışmalar ile 2016 yılı içerisinde de 3.5 milyon lira daha ayrıldığını açıkladı.

Hatay Kırıkhan'a 65 milyon TL'lik yatırım!

Hatay’ın büyükşehir olmasıyla birlikte en ücra köşelere kadar hizmet götürmeye çalışan Büyükşehir belediyesi, HATSU aracılığıyla Kırıkhan’a 65 milyon liralık yatırım yapacak.

Hatay'daki yatırım fırsatları Cannes'da anlatılacak!

Yatırımcı çekmek için Fransa'daki MIPIM Gayrimenkul fuarına katılacaklarını belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "Biz Suriye değiliz, Hatay'ız. Bölgede kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50'yi bulabilir" dedi.

Hatay Dolgu Alanı Yatırım projesinin toplantısı 24 Kasım'da!

Hatay Yayladağ'da bulunan İskele ve Dolgu Alanı Yatırım projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 24 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

İskenderun'a 10 milyar liralık yatırım yapılacak!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Hatay'ın İskenderun ilçesinde enerji depolama alanında 10 milyar liralık yatırım yapılacağını belirtti.

Enerji güvenliği için İskenderun'da 10 milyar liralık yatırım!

Enerji güvenliğini garanti altına almak için İskenderun-Hatay civarında 10 milyar TL'lik doğalgaz depolama yatırımı stratejik teşvik kapsamına alındı.

Başaran Ulusoy: Turizm geleceği parlak 10 şehirde, yatırım fırsatını kaçırmayın!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, “Kastamonu, Van, Kars, Trabzon, Mersin, Kütahya, Afyon, Hatay, Adana, Erzincan gibi illerimizin turizm geleceği çok parlaktır. Yatırımcılar, bu şehirlerdeki turizm yatırımı fırsatını kaçırmasın” dedi.

Hatay'a 12 yılda 9.5 milyar liralık yatırım yapıldı!

"Kardeşliğin, ensarın şehri" Hatay, AK Parti iktidarında 9,5 milyar liralık yatırım ve destek gördü" "Hatay, yapılan yatırımlarla üreten, ürettiğini dünyaya pazarlayan bir dünya markası olma yolunda ilerliyor.

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

hatay yatırım Haberi

hatay yatırım

Medeniyetler Bahçesi projesiyle geçtiğimiz yıl adaylığını açıklayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Avustralya ve Çin gibi rakiplerini geride bırakarak EXPO 2021'in sahibi oldu. Türkiye, Antalya'nın ardından ikinci kez EXPO'ya ev sahipliği yapmış olacak.


ÇİN VE AVUSTRALYA'YI SOLLADIK

Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın Dortmund'ta Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH)'ne yaptığı son sunum büyük beğeni kazandı. Birlik üyeleri dün yapılan toplantının ardından EXPO 2019'un İtalya'da, 2020'nin Katar'da ve 2021'in de Hatay'da yapılması kararını aldı. Avustralya ve Çin gibi rakipler geride bırakılarak büyük bir zafer elde edildi. ülkelerin bahçeleri sergilenecek. Hatay'a beklenen ziyaretçi sayısının ise 2.5 milyon kişi olması bekleniyor.



Yeni...