16 / 05 / 2024

Hatay zemin yenileme çalışmaları

Hatay zemin yenileme çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kentin her köşesinde vatandaşların rahat ve huzurunu gözeterek yeni düzenlemelere devam ediyor.

Hatay'daki deprem konutları için zemin sorunu iddiası! Yanlış yere mi yapılıyor?

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en çok hasar alan bölgelerden biri de Hatay oldu. Hatay'da hayata geçirilecek deprem konutlarında her 100 konuttan sadece 3,7'si tamamlanması dikkatleri üzerine çekti. Hatay'da deprem konutları yanlış yere mi yapılıyor? İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu duyurdu! Hatay Havalimanı yenileniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'na ilişkin olarak açıklamalar yaptı. Bakan Uraloğlu, havalimanının yenileme çalışmalarının devam ettiğine değinerek hizmete gireceği tarihi duyurdu.

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 8 ilde zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması İşi İle Trabzon, Gaziantep, Giresun, Hatay, Adana, Mersin ve Malatya İllerinde Millet Bahçesi Projelerinde Zemin ve Temel Etüt Raporu Hazırlatılması işi ihalesi 6 Aralık 2018'de gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen büyükşehir stadyumunun zemin yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için çalışmalar başladı!

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için start verildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi sanayi sitesinin hayata geçirileceği alanda zemin çalışmalarına başladı.

Hatay Altınözü'nde zemin iyileştirme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Altınözü ilçesine bağlı Dokuzdal Mahallesi’nde asfalt çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

Hatay Kurtuluş'un yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Belen yeni yollarına kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ı modern yollara kavuşturmak için yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Hatay Çaylı modern yoluna kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol Çaylı Mahallesi’nde beton asfalt çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

Hatay'da zemin yenileme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kentin her köşesinde vatandaşların rahat ve huzurunu gözeterek yeni düzenlemelere devam ediyor.

Hatay'daki okullar yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, eğitim kurumlarında yaptığı yenileme çalışmaları ile velilerden ve öğrencilerden tam not alıyor.

Hatay zemin yenileme çalışmaları Haberi

Hatay zemin yenileme çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kentin her köşesinde vatandaşların rahat ve huzurunu gözeterek yeni düzenlemelere devam ediyor.


HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı halkın ihtiyaçlarına yönelik yaptığı hizmetler kapsamında Atatürk ve Dayanışma parklarının zeminini yeniledi.


Şiddetli yağışlar nedeniyle çukurlaşan ve halka ulaşım güçlüğü yaşatan yolda, parke döşeme çalışması gerçekleştirildi. HBB ekiplerinin özverili çalışmalarıyla kısa bir süre içerisinde yenilenen ve kullanışlı hale getirilen park yolu, vatandaşların hizmetine sunuldu.


Dayanışma Parkı’nın yanı sıra Atatürk Parkı yolunda da zemin yenileme çalışması gerçekleştiren ekipler, parke taş döşeme işlemiyle alanı kullanışlı hale getirdi. Her iki parkta da kısmi zemin yenileme çalışmalarını tamamlayan ekipler, il genelinde ihtiyaç duyulan tüm alanlarda çalışmaların devam edeceğini bildirdi.



Hatay Büyükşehir...