01 / 05 / 2024

Hatice Büşra Baran

Hatice Büşra Baran

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Oray, Hatice Büşra Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

Müteahhitler Birliği açıkladı: Yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı var!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada yüksek ücretlere rağmen büyük bir ara eleman açığı olduğunu dile getirerek, söz konusu bu sorunun tüm sanayi dallarını ve ekonomiyi olumsuz olarak etkilediğini dile getirdi.

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

Euro için tehlike çanları çalıyor! Hatice Kolçak büyük krizi açıkladı! Hazır olun...

Dolar, altın yatırımı ile ilgili tahminleri ile yatırımcıya seslenen altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak euro kurunda başlayan tehlikeye ve petroldeki yükselişe dikkat çekerek büyük krizi açıkladı.

Lento Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lento Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Büşra Ayata tarafından kuruldu.

Mabey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mabey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Palazoğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomimiz tüm olumsuzluklara rağmen 2022'de yüzde 5,6 büyüdü!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 2022 yılını etkisi altına alan savaşın tüm olumsuzluklarına rağmen ekonominin yüzde 5,6 oranında büyümeyi başardığını belirtti.

Bber Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bber Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Öktem Karagül tarafından kuruldu.

Altın ve dolarda 48 saat sonra büyük deprem olacak! Hatice Kolçak net rakamı açıkladı! Herkes şimdiden hazır olsun!

Para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın ve dolar yatırımcılarına uyarıda bulunarak 48 saat sonra büyük depremin olacağını açıkladı. Herkes şimdiden hazır olsun!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Sanayici şikayetçi! Nakit sıkıntısı büyüyor! Faizler yüzde 35’e tırmanmasına rağmen bankalar kredileri kesti!

Reel sektör nakit darboğazı yaşıyor. Yüzde 35’lere tırmanan kredi faizlerine rağmen krediye erişimde zorlanan işletmeler, şartların böyle devam etmesi halinde pek çok şirketin oyun dışı kalacağına dikkat çekiyor.

Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak

Euro/TL kurunda yukarı yönlü hareket devam ediyor. Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euronun yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. İşte Euro 1 gün sonra böyle olacak! Yastık altında euro saklayanlar sıra size geldi! Bakmayan çok pişman olacak!

Altın birden dibe vurdu! Uzman Hatice Kolçak büyük bombayı patlatarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor

Altın fiyatları birden dibe vurdu. Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, büyük bombayı patlatarak rakam verdi! Bu rakama hazır olun geliyor...

Tıraş makinesi ve bıçaklar Migros’ta yüzde 40 indirimle satılıyor. İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi…

Şık ve bakımlı görünmenizi sağlayan tıraş makinesi ve bıçaklar Migros’ta yüzde 40 indirimde! 7 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hatice Büşra Baran Haberi

Hatice Büşra Baran

İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esra Oray, Hatice Büşra Baran tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


İkira Turizm Seyahat Acentası Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her Türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak,otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d- Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat,...