10 / 05 / 2024

Hatice Deniz Dülek

Hatice Deniz Dülek

ATDM Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Tolga Dülek ve Hatice Deniz Dülek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Altın yatırımcılarına kara haber şimdi geldi! Hatice Kolçak altının hangi seviyeye kadar düşeceğini açıkladı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarının düştüğü ve düşüşlerin devamının geleceğini söyleyerek yatırımcılara kötü haberi verdi.

Altında kara gün! 8 ay öncesine geri dönüyoruz! Hatice Kolçak'tan kokutan açıklama şimdi geldi!

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) uyguladığı sıkı politikası ile birlikte düşüşe geçen altın fiyatları tejrar yükselişe geçerken Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak'tan korkutan açıklama geldi. 

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Benzinli altın dönemi başlayacak diyen Hatice Kolçak gram altın için rakam verdi! Bu rakama dikkat!

Ünlü analist Hatice Kolçak Merkez Bankası faiz kararının ardından düşüşe geçen altın fiyatlarıyla ilgili 'Benzinli altın dönemi başlayacak' diyerek gram altın için rakam verdi. Bu rakama dikkat...

Diversitas Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Diversitas Mühendislik Anonim Şirketi Üsküdar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dölek tarafından kuruldu.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor?

Mart başında başlayan emlak vergisinin ilk taksidini ödeme süresi yarın sona eriyor. Peki emlak vergisi değeri nasıl belirleniyor? Deniz manzaralı ev ile manzarasız ev aynı rakamı mı ödüyor? 

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Deniz GYO Ankara Etimesgut'taki 26 dükkanı 20.1 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'ndeki 26 adet dükkanı 20 milyon 60 bin TL bedelle sattı.

Deniz GYO'nun Etimesgut'taki 26 adet dükkanın değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Ankara Etimesgut'taki 26 adet dükkanın nihai değeri 16 milyon 900 bin TL oldu. Söz konusu taşınmazın KDV dahil nihai değeri 19 milyon 942 bin TL oldu. 

Deniz GYO'nun Göksu AVM'deki 46 dükkanının değeri belli oldu!

Deniz GYO'nun Göksu AVM'deki 46 dükkanının KDV hariç piyasa değeri 48 milyon 695 bin TL olurken, KDV dahil piyasa değeri 57 milyon 460 bin 100 TL oldu. 

Kocaeli Deniz Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

Kocaeli'nin Derince ilçesine bağlı, Deniz Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.

Hatice Deniz Dülek Haberi

Hatice Deniz Dülek

ATDM Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Tolga Dülek ve Hatice Deniz Dülek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kağıthane, Emniyet Evleri Mahallesi'nde kuruldu.


ATDM Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1.  Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2.  Yurt içi ve dışında resmi ve özel kuruluşlar ile şahıslara karşı her nevi mühendislik hizmetlerin de bulunmak, proje ihalelerine katılmak ve taahhütlerde bulunmak, resmi ve özel kurumlarla ortaklık kurmak. 3. Mühendislik ile ilgili etüt,araştırma, müşavirlik, sorumlu mühendislik ve kontrol mühendisliği ile bu hizmetlerin organizasyonunu yapmak. 4.  Yurt içi ve yurt dışında müşavirlik, kontrollük, mühendislik, plan ve proje, etüt ve fizibilite hizmetlerini yürütmek, bu konular ile ilgili yarışma, ihale ve taahhütlere...