05 / 05 / 2024

Hatice Salih imam hatip Ortaokulu ek binası açıldı mı

Hatice Salih imam hatip Ortaokulu ek binası açıldı mı

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Osmangazi Hatice Salih Ortaokulu ek binasına kavuştu!

Eğitime yüzde yüz desteğini sürdüren belediyemiz tarafından Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na yaptırılan ek hizmet binası, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle açıldı.

Kahramanmaraş'a modern bir imam hatip lisesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, modern bir imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu yapmak için kolları sıvadı.

Salih Bezci girişimcilere tavsiyeler verdi!

“Startup Mentor Türkiye” programı Ankara Ticaret Odası (ATO) Bilişim Teknolojileri ve Sistemleri Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu’nun ortaklığıyla yapıldı. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, programda girişimcilere seslendi.

TOKİ Kocaeli Derince 16 derslikli imam hatip lisesi ihalesi bugün!

TOKİ Kocaeli Derince Çınarlı Mahallesi 2670 ada 1 Parselde 16 Derslikli imam hatip lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

Muğla Seydikemer'e Anadolu İmam Hatip Lisesi geliyor!

Muğla Seydikemer'de, 24 derslikli yatılı Anadolu imam hatip lisesi, 200 yataklı pansiyon, uygulama camisi, spor salonu ve kütüphane yapımı için protokol imzalandı.

Erzurum'da taziye ve imam evi inşaat çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin muhtarlara yönelik yaptırdığı anketlerde halkın en çok talep ettiği taziye ve imam evi isteğini hayata geçiren Mehmet Sekmen’in talimatı üzerine Büyükşehir’in ekipleri ilçelere yoğunlaştı.

Salih Bezci: Müteahhitlik sektörü nefes aldı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, imar yönetmeliklerinde uygulama süresini uzatma kararını kamuoyuna duyuran Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye teşekkür etti.

Salih Bezci'den imar süresini uzatma kararına teşekkür!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, imar yönetmeliklerinde uygulama süresini uzatma kararını kamuoyuna duyuran Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ye teşekkür etti.

Mato Salih Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Salih Tavukçuoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Salih Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlğı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Maltepe,Bağdat Caddesi No:487 (B) Blok Ata Apartmanı'nda kuruldu.

Nevşehir'de İmam Hatip Ortaokulu inşaatı çöktü!

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde yapımı devam eden imam hatip ortaokulunun idare kısmı inşaatında beton tabyası döküldüğü sırada çökme meydana geldi.

İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesi ne zaman bitecek?

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, 2015 yılı eğitim yatırımları programı kapsamında yer alan okullarda gerçekleştirilen bakım, onarım ve yeni okul yapım ile deprem güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Hatice Kolçak: Sahte emlak ilanlarını internet sitelerine koyuyorlar!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak dolandırıcılardan korunmak için tüketicileri uyardı.

Cemal Akmercan'dan Edirne'ye imam hatip lisesi!

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

Hatice Salih imam hatip Ortaokulu ek binası açıldı mı Haberi

Hatice Salih imam hatip Ortaokulu ek binası açıldı mı


Eğitim alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Osmangazi Belediyesi, Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’na kazandırdığı 2 katlı ek hizmet binası, 2016-2017 eğitim Öğretim yılının ilk haftasında hizmete açıldı. Öğretmen ve öğrenciler için modern bir eğitim sunan ek hizmet binasının ilk katında kütüphane ve idari odalar yer alıyor. 200 metrekare alan üzerine inşa edilen binanın 2’inci katında ise spor odası, çok amaçlı salon ile kız ve erkek öğrenciler için mescitler yer alıyor.


Belediye olarak her yıl bütçeden eğitime ciddi bir kaynak ayırdıklarını belirten Başkan Mustafa Dündar, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün talebi üzerine inşa ettiğimiz ek hizmet binası, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için gerçekleştirdiğimiz hizmetlerden birisi. Bunun yanı sıra Hatice Salih İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören yavrularımızın spor yapabilmeleri için...