09 / 05 / 2024

Hatice Tufanoğlu

Hatice Tufanoğlu

Zümra Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Tufanoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Maltepe, Gedik İşmerkezi, B Blok'ta kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Melikoğlu Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melikoğlu Gayrimenkul Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Memiş tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Fatih Hatice Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Fatih İlçesi, Hatice Sultan Mahallesi, 2523 ada, 10, 11, 12 ve 13 parseller ve kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DDİ İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hatice Tombayoğlu ve Muzaffer Ersöz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gaziantep Hz. Hatice Camisi açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Camisi ve sosyal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Kocaeli Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası icradan satılıyor!

Gebze 3. İcra Dairesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi'nin içinde yer alan Tufanoğlu Demir Çelik Fabrikası'nı satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam satış bedeli 8 milyon 291 bin TL olarak belirlendi.

Hatice Kolçak: Gayrimenkul desteği yanlış anlaşıldı!

TÜSODER Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ankara’daki inşaat zirvesinde konut alacaklara müjdeli haber verdiğini ancak bu haberin vatandaş cephesinde tam anlaşılamadığını savundu.

Hatice Tufanoğlu Haberi

Hatice Tufanoğlu

Zümra Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Tufanoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Zümra Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü yapı işleri ile taahhüt işlerini yapmak ve yaptırmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...