29 / 04 / 2024

Hava kalitesini nereden izleriz

Hava kalitesini nereden izleriz

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hava Kalitesi İzleme İstasyonları web sitesi www.havaizleme.gov.tr yayına başladı. Peki hava izleme sitesinde neler? Hava izleme web adresinde hangi bilgiler yer alıyor? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları, teknisyen personel alımı yapılacağını açıkladı. En az 31 bin Türk Lirası maaşlı yapılacak alımın şartlarının neler olduğu da merak ediliyor! Başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler neler? Başvurular nereden ve ne zamana kadar yapılacak?

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Luxell LXAF-01 kaç litre?

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips hava temizleyici görünmeyen virüsleri, alerjenleri ve ya kirletici maddeleri filtreleyerek evinizin havasını temizler. Peki Philips hava temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar..

5 Programlı Philips Premium Airfryer XXL en ucuza nereden alınır? İşte Philips 19 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Premium Airfryer XXL HD9650/90 gelişmiş teknolojisi ile kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma ve ısıtma işlevlerini hava akışı ile gerçekleştirir. Peki Philips Airfyer en ucuza nereden alınır?

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü ,3,5 litre kapasitesiyle aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunarak çeşit çeşit yemekler ortaya koyuyor.

Schafer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın; program sayısı, işlev, tasarım, kullanım, özellik ve ısıtma gücü bakımından çeşitli kızartma ve pişirme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Beko KM 90 Çamaşır Kurutma Makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Evin hava kalitesini bozmadan çamaşırları hızlı ve hijyenik bir şekilde kurutan ısı pompalı Beko kurutma makinesi, pratik kullanımı sayesinde zaman tasarrufu da sağlıyor. Peki, ısı pompalı kurutma ne demek? Kurutma makinesi tazeleme programı nedir? İşte cevabı...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici, havada bulunan partiküllerin yüzde 99,9’unu yok eder, 60 metrekarelik alanı temizler, bakteri ve tozu giderir. Peki, Viomi Akıllı Hava Temizleyici, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Zorlu Center'dan UVC teknolojisine 2 milyon TL'lik yatırım!

Zorlu Center, kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirlerini arttırıyor. 2 milyon TL’den fazla yatırımda bulunan Zorlu Center, kapalı alanlarda yer alan hava kalitesini en yüksek seviyeye ulaştırıyor.

Çanakkale’de yapımı planlanan santraller hava kalitesini etkiler!

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Çanakkale’de yapımı planlanan santrallerin hava kalitesi, sağlık ve toprak üzerinde ciddi etkilerinin olduğunu ve bu etkilerin çok uzak mesafelere uzandığını gördük” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temiz Hava Merkezleri kuruyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile sekiz büyükşehirde “Temiz Hava Merkezleri” kuruluyor. Ülke genelinde hava kalitesini 175 adet sabit ve 4 adet mobil hava kalitesi ölçüm istasyonu ile ölçülüyor..

Hava kalitesini nereden izleriz Haberi

Hava kalitesini nereden izleriz

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Hava Kalitesi İzleme İstasyonları web sitesi www.havaizleme.gov.tr yayına başladı. Hava izleme sitesi ile yaşadığınız ilin hava kalitesi bir tık ilerde...


Hava izleme web adresinde şehir bazında hava kalitesi indeksi sitedeki linkler bağlantısında yer alıyor.


www.havaizleme.gov.tr'de 0-50 arasındaki değerler İYİ, 51-100 arasındaki değerler ORTA, 101-150 arasındaki değerler HASSAS, 151-200 arasındaki değerler SAĞLIKSIZ, 201-300 arasındaki değerler KÖTÜ ve 301-500 arasındaki değerler TEHLİKELİ olarak bildiriliyor.



Yaşadığınız ilde hava kalitesini görmek için buraya tıklayın!



Emre Kulcanay /...